Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 127897 razy
słowa kluczowe: kolczyk  brwi 
Autor

kolczyk w brwi

nioonia

Wysłana - 16 lutego 2009 23:13    Edytuj Cytuj
a na jakiej podstawie twierdzisz, ze to jest profesjonalne studio?
Specjalista -

dorotura

Wysłana - 16 lutego 2009 23:19    Edytuj Cytuj
Z tego co mi mówiła mogłam wywnioskować, że tak było. W szczególności, że tam robiło sobie kolczyki wielu jej znajomych i każdy polecał, do tego miała porównanie z innym studio, w którym również sobie robiła kolczyka. Pewnie zaraz stwierdzisz, że nie moge oceniać studia nie będąc tam, ale mimo wszytsko ufam wypowiedziom siostry i jej znajomych.

nioonia

Wysłana - 17 lutego 2009 18:57    Edytuj Cytuj
a Ty wiesz co ja od razu powiem, hmm
ja tez kiedys klulam sie w pewnym salonie, znajomi tez - wszyscy bylismy zadowoleni. potem zaczelam sie bardziej interesowac piercingiem i zrozumialam, ze nie mielismy z czego
ale oczywiscie nie bede podwazac waszej opinii, bo nawet nie wiem o jaki salon chodzi
Specjalista -

Jodet

Wysłana - 23 marca 2009 16:37    Edytuj Cytuj
Witam, trochę odświeżę jeszcze temat. Mam pytanko, mianowicie: mam zamiar sobie zrobić kolczyk w brwi, ale uprawiam TKD (co prawda nie klepiemy się po ryjach co trening-tylko na sparingach). Będę musiał go wyjmować na trening czy nie? A jeśli tak to czy coś się z tym stanie?

"Nigdy nie lej gdzie popadnie, bij dokładnie.."

"Człowiek wielki-wielkie sobie stawia cele, mały ku małym rzeczom podąża"

nioonia

Wysłana - 23 marca 2009 16:52    Edytuj Cytuj
mysle, ze nie ma sensu przekluwac.
zawsze istnieje jakies prawdopodobienstwo, ze ktos nam ten kolczyk naderwie tudziez zrobimy to sami, a w Twoim przypadku, i ogolnie osob cos trenujacych to prawdopodobienstwo wzrasta.
trzeba liczyc sie z tym ze ok. 3 miesiace kolczyka ni mozna wyjmowac, wiec nie moglbys sciagac na treningi, a potem czeste wyciaganie i wkladanie podraznia kanal przeklucia i w efekcie moze sie paprac i paprac...
nie wspominam juz o bolu zwiazanym z takim naderwaniem
Specjalista -

Jodet

Wysłana - 23 marca 2009 18:41    Edytuj Cytuj
Cholera, a tak się napaliłem na ten kolczyk A może da się go jakoś zabezpieczyć na czas treningu (90 minut)? Jakaś taśma czy coś w tym stylu?

nioonia

Wysłana - 23 marca 2009 18:48    Edytuj Cytuj
no nie bardzo...
jak zakleisz plastrem to teoretycznie trudniej zahaczyc, ale jak juz dostaniesz w luk brwiowy to raczej na nic sie nie zda
Specjalista -

Jodet

Wysłana - 23 marca 2009 18:52    Edytuj Cytuj
Dobra przemyślę sprawę.. Najwyżej będę uważał i zdejmował na sparingi, albo po prostu sobie daruję. Dzięki serdeczne za pomoc! ;)

nioonia

Wysłana - 23 marca 2009 20:34    Edytuj Cytuj
to soga prosze hehe

pamietaj jednak, jesli sie zdecydujesz, ze wyjmowac mozna dopiero po calkowitym wygojeniu czyli do kilku miesiecy, a jak juz chcesz wyjmowac no to obilo mi sie o uszy, ze wtedy lepsze sa kolczyki z gwintem wewnetrznym
Specjalista -

Jodet

Wysłana - 23 marca 2009 21:33    Edytuj Cytuj
Poszedł sog Poradzę się jeszcze u piercera co i jak to na pewno mi coś dobierze

Odpowiedzi jest na 34 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolczyk w brwi

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.