Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 127899 razy
słowa kluczowe: kolczyk  brwi 
Autor

kolczyk w brwi

miliona

Wysłana - 31 sierpnia 2008 11:37    Edytuj Cytuj
Ciekawi mnie, gdzie można zobaczyć zaczerwienioną gałkę po przekłuciu łuku brwiowego. Bzdura!

" Najlepsze są prezenty pożyteczne. Na przykład: ja jemu chusteczki do nosa, on mi futro "

domika

Wysłana - 05 września 2008 14:42    Edytuj Cytuj
też mam kolczyk w brwi. i mam pytanie; jak go chronić na lekcjach w-f?

Guetta

Wysłana - 05 września 2008 14:43    Edytuj Cytuj
założyć kask

domika

Wysłana - 05 września 2008 14:54    Edytuj Cytuj
e no. ja poważnie pytam. ;P

nioonia

Wysłana - 05 września 2008 15:37    Edytuj Cytuj
nie cwiczyc na wfie.
no nie da sie, bo jak? mozesz byc ostrozna, uwazac na lecace pilki, nic ponad to.
Specjalista -

nedved31

Wysłana - 07 września 2008 22:07    Edytuj Cytuj
ja mam kolczyk w brwi :) jestem pilkarzem .. a grac w nim nie moge .. :) wiec .. go sciagam !! jaki problem sciagnac i za 2h znowu go wlozyc ? :) nie zarosnie dziurka nei przejmuj sie .. :) moze jedyni zrobic sie takie cos .... taka warstwa.. jakby strupek ale to nie jest strup .. i go sie poporstu bezbolesnie przbija [precikiem :) ja wyciagalem go juz po ok miesiacu po przebiciu .. :) czasem bolalo troche ... no ale msuialem .. teraz (juz mam go ok 8 miesiacy) bez problemu go wycoiagam do sql i wkladam po :) czasem sie robi jeszcze na dziurkach takie cus ... ja wkladam go od dolu ... wiec na gorze musze tak jakby przebic .. taka malutka warstwe j.w :)

Wasal

Wysłana - 07 września 2008 22:55    Edytuj Cytuj
Czekaj jak dostaniesz bombe w luk, bedzie tez ciekawie.

Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie.

nedved31

Wysłana - 08 września 2008 17:12    Edytuj Cytuj
wiesz .. hmm dostalem juz nie raz grajac w pilke z kolegami a to pilka a to z lokcia ... :) czasem zaczepie grzebieniem i mocno czarpne ... roznie bywa :) ale jest na tyle profesjonalnie przebite (robilem w salonie piercingu w niemczech :) ) ze tego tak latwosie nie zeriwe .. jedynie jakis tam bol .. :)

renia122

Wysłana - 20 września 2008 21:43    Edytuj Cytuj
kolczyk w brwi to jest okropne fuu i brzydko wygląda a jak zachaczysz o cos to mozesz sie uszkodzic ja bym nie radziła
pozdo

Bo fantazja jest od tego, żeby bawić się, na całego KC KiSSy=*

przyjemny

Wysłana - 27 września 2008 16:24    Edytuj Cytuj
kolego miał kolczyka w brwi, jakiś koleś mu wyje***, nie w trafił dobrze i teraz została mu tylko brzydka blizna...

..::Siła płynie z krwią, duma razem z nią::..

Odpowiedzi jest na 34 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolczyk w brwi

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.