Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 127862 razy
słowa kluczowe: kolczyk  brwi 
Autor

kolczyk w brwi

Wasal

Wysłana - 26 sierpnia 2008 07:06    Edytuj Cytuj
Niunia prosze nie uzywac wulgaryzmow, reprezentujesz tu kobiete a nie meliniare. Ja tam dalej uwazam ze kolczyk u faceta jest pedalski, chyba mowilas o tych facetach co pedaluja.

Pozdrawiam!

Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie.

PyreQ

Wysłana - 26 sierpnia 2008 19:07    Edytuj Cytuj

Usunięty przez malutka_k za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

nioonia

Wysłana - 26 sierpnia 2008 23:27    Edytuj Cytuj
przepraszam, troche mnie ponioslo
wiesz co, chyba Cie boli to, ze sa bardziej mescy faceci od Ciebie hehe
Specjalista -

no_i_nic

Wysłana - 27 sierpnia 2008 12:25    Edytuj Cytuj
no i nic właśnie. jutro miałam iść do studia zrobić sobie kolczyk, ale tak mnie nastraszyliście, że nie pójdę :P wyrywanie, migrowanie, zarastanie, zabliźnianie.... chyba rzeczywiście zrezygnuje :(

nioonia

Wysłana - 27 sierpnia 2008 13:09    Edytuj  Cytuj
skoro jednak nie jestes zdecydowany, to dobrze, ze sie rozmysliles.
ja brew przeklulam pod wplywem impulsu, po roku mi wymigrowal, kladac sie spac czasem myslalam o tym, ze zaraz moze mi sie wyrwac itd itp... ogolnie nie zaluje, ale sie troche stresowalam majac go
Specjalista -

no_i_nic

Wysłana - 27 sierpnia 2008 13:36    Edytuj Cytuj
no tak ... ale ja tak chciałaaaaam ale okropnie sie teraz boje nie chce żadnych blizn na buzi jak na razie mam w miarę gładką cerę i chyba nie chce tego zmieniać... chyba że mnie ktoś pocieszy i powie że nic mi nie bedzie i nie bede miala blizny to pojde

nioonia

Wysłana - 27 sierpnia 2008 14:37    Edytuj Cytuj
ja mam blizne, kobiety maja delikatniejsza skore wiec mozE byc bardziej widoczne niz u facetow, al moja mimo, ze po migracji nie rzuca sie w oczy
poza tym - raz sie zyje, no nie?
Specjalista -

no_i_nic

Wysłana - 27 sierpnia 2008 14:42    Edytuj Cytuj
nioonia a tak sobie jeszcze myśle, masz bliznę po tym kolczyku? mogłabyś mi może wysłać zdjęcie? tylko tego miejsca po kolczyku

no_i_nic

Wysłana - 27 sierpnia 2008 14:43    Edytuj Cytuj
ojoj przepraszam tak jakoś mi się śmiesznie wysłała ta wiadomość :P w każdym razie mogłabyś wysłać mi zdjęcie?

nioonia

Wysłana - 27 sierpnia 2008 15:17    Edytuj Cytuj
zrobie zdjecie jak bede miala troche wiecej czasu. ale nie mam cyfrowki w domu, tylko tel 2mgpix, poza tym na zywo jest troche inaczej - zawsze mozna slad zaslonic grzywka
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 34 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolczyk w brwi

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.