Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 294 razy
słowa kluczowe: kolano 
Autor

kolano

Tomek-_-

Wysłana - 10 października 2008 16:17    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam problem z kolanem

gdy stoje na lekko ugietych nogach lub prostych to mnie nie boli, gdy zginam je w powietrzu to tez nic, ale jezeli mam zrobic np. przysiad,albo poprostu wstac z krzesła to strasznie mnie boli.

cwiczac nie robie przysiadow, wiec niewiem o co chodzi, nagle zaczelo mnie bolec, tzn po tym jak 2 tyg wczesniej zbilem sobie strasznie udo i kulalem na 2 noge, wiec caly ciezar ciala praktycznie na jednej nodze byl przenoszony. macie moze wiedze jak to wyleczyc, co jakis czas mam problemy z kolanami, bule i straszne zmeczenie, ze po krotkim chodzeniu potrafie byc strasznie zmeczony, a po dlugotrwalej jezdzie rowerem nic (wczesniej cwiczylem kolarstwo). jak sadzicie, wziasc jakies suplementy "chroniace" stawy?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 października 2008 17:34 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

analyzer64

Wysłana - 10 października 2008 17:34    Edytuj Cytuj
Możesz profilaktycznie brać preparaty zawierające glukozaminę. Ja brałem Arthroblock Olimpu, teraz zrobiłem przerwę w przyjmowaniu tych kapsułek, bo biorę leki (antybiotyk itd.).

kradam

Wysłana - 10 października 2008 18:15    Edytuj Cytuj
Oczywiście, że można brać, zwłaszcza jak się czuje nadmiar gotówki. Zbyt szkodliwe nie są. Nie rozumiem tylko o co chodzi z tą profilaktyką?
Profilaktyka ciężkiego portfela?
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.