Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

kolagen rybi do stosowania zewnętrznego Collagen Sport

patryk86

Wysłana - 12 marca 2008 11:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam:)

Ostatnio przeglądając internet natknąłem się na coś takiego http://www.collagensport.pl/ Produkt o tyle ciekawy że jest to białko do stosowania zewnętrznego, a więc nieobciąża żołądka, co jest dla mnie dość ważną kwestią. Podobno działa na zasadzie rozpadania się cząsteczki białka pod wpływem temperatury ciała na mikroskładowe, które stymulują nasz organizm pod produkcji kolagenu. Tyle dowiedziałem się od producenta. A co Wy o tym sądzicie? Miał juz ktoś styczność z preparatem? Bo widzę że sprzedają go też na allegro.

pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 marca 2008 11:59 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

emenems

Wysłana - 12 marca 2008 11:59    Edytuj Cytuj
no kolagen
główny składnik ścięgien, najistotniejsze białko tkanki łącznej
na odbudowę tkanki skóry np. - pomocny
nie rozumiem tylko, tego stwierdzenia, że nie obciąża żołądka...
ok
chcesz go stosować jak inny białkowy suplement diety?

kituśka love
Ekspert -

patryk86

Wysłana - 12 marca 2008 12:11    Edytuj Cytuj
No bo to nie jest kolagen w tabletkach tylko w formie transdermalnej, czyli do smarowania na skórę. Chcę go stosować tak jak każdą inną odżywkę białkową, a więc w celu regeneracji zniszczonych włókien mięśniowych po treningu i również dla wzmocnienia ścięgien.

natalia26

Wysłana - 15 marca 2008 09:20    Edytuj Cytuj
Cześć! :)

U nas w klubie fitness znajduje wyśmienite zastosowanie w walce z cellulitisem oraz przyśpieszając regenerację po treningu. Preparat drogi ale wart swojej ceny. Dzięki niemu udało mi się
pozbyć zbędnego brzuszka bez utraty masy mięśniowej :)

buźka:*

patryk86

Wysłana - 11 kwietnia 2008 13:54    Edytuj Cytuj
Przekonałaś mnie Natalia :) Zakupiłem sobie taki produkt na allegro. Teraz będę go testował. Postaram się napisać kilka słów za jakiś czas na temat tego jak to na mnie działa.

pozdrawiam :)

MARCIN n2o

Wysłana - 11 kwietnia 2008 16:06    Edytuj Cytuj
Powodzenia

>Trening czyni mistrza<

Bo bez masy nie ma klasy.... Walczymy o coś k***a !!!!!!!!!
SFD Team
Specjalista -

patryk86

Wysłana - 22 kwietnia 2008 14:20    Edytuj Cytuj
Póki co, muszę powiedzieć że jestem zadowolony, bo po treningu wytrzymałościowym (rower) regeneracja jest naprawdę przyspieszona. Zauważyłem też jeszcze że pomaga na blizny i rozstępy (pożyczyłem preparat koledze który ma taki właśnie problem). Nadal testuje :)

patryk86

Wysłana - 12 września 2008 11:36    Edytuj Cytuj
Witajcie!

Odzywam się po jakimś czasie, bo po prostu nie mogę przejść obojętnie obok takie produktu. Z czasem efekty są coraz lepsze. Wzmocniłem stawy, pozbyłem się żylaków i przyspieszyłem regenerację. Co do tego ostatniego to moim ulubionym zastosowaniem są kąpiele aminokwasowe. Produkt w pełni godny polecenia.

pozdrawiam

patryk86

Wysłana - 28 października 2008 16:03    Edytuj Cytuj
Nie wiem czy wiecie, ale preparat Collagen Sport zdobył II miejsce w Plebiscycie &quot;Produkt DlaZdrowia.pl&quot; 2008, przeprowadzonym wśród internautów.
http://www.dlazdrowia.pl/produkt/index.php?dzid=73&amp;did=823

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolagen rybi do stosowania zewnętrznego Collagen Sport

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.