Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2482 razy
słowa kluczowe: knockouty  zdrowie 
Autor

knockouty a zdrowie

pawelek770

Wysłana - 15 marca 2005 22:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

jak knockouty(te ktore sie zbierze ) dzialaja na zdrowie?na ile knockoutow mozna sobie pozwolic miesiecznie?powiedzmy jak zbieram knockdowna raz w miesiacu to bardzo mi to szkodzi?

najslabsze psy najglosniej szczekaja

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 marca 2005 23:10 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

KOSA KK

Wysłana - 15 marca 2005 23:10    Edytuj Cytuj
kazde KO czy knockdown wplywa na zdrowie

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Znawca -

Siwek_wp2

Wysłana - 16 marca 2005 12:05    Edytuj Cytuj
kazde KO to wstrzas muzgu, albo przynajmniej jakies wstrzasnienie, wiec to nie jest za zdrowe, "raz w miesiacu" to stanowczo ze duzo, ja walcze 3 lata i jeszcze nie bylem liczony,

www.halny.kibo.pl

wwwaldek ZASŁUŻONY

Wysłana - 16 marca 2005 12:20    Edytuj Cytuj
Lepiej ich unikać. Odbjają się nie tylko na zdrowiu fizycznym. Mają też wpływ na psyche. Po każdym KO najlepiej wykonać specjalistyczne badania bo nawet jak dojdziesz do siebie to nie znaczy że coś Ci się nie stało.

_Knife_

Wysłana - 16 marca 2005 12:45    Edytuj  Cytuj
J.w. Nigdy jeszcze nie byłem liczony. Wszelkie wstrząsy są groźne. Po KO może dojść do poważnych uszkodzeń mózgu - wylewy, krwiaki etc.
Specjalista -

Bahamut

Wysłana - 16 marca 2005 14:33    Edytuj Cytuj
Jak nie byliscie liczeni to albo wymiatacie albo walczycie z ci-pami (nawet najlepsi w walce dostają w więkoszsci walk jakies czyste ciosy po ktorych sa zamroczeni lub ledwo unikają upadku, wiec nie ujmując wam naprawde, wasi przeciwnicy to albo chłoptasie z gimnazjum albo menele).
Ja wiele razy dostawalem w knajpie nawet sprzetem po łbie(krzeslo,kij do bilarda) i nie bardzo wiedzialem czy jeszcze zyje, i nic mi nie jest. Byc moze mam twardą glowe, byc moze mialem szczescie. Zalezy tez gdzie sie dostanie. Jak ktos padnie "znokautowany" strzalem w Potylice,Skron albo w czubek brody to wtedy lepiej sie przebadać bo mogą byc rozne skutki uboczne w pozniejszych latach(nawet padaczka, choroba parkinsona i inne uklady nerwowego z ślepotą wlącznie bądź problemami z oddawaniem moczu) .

PS: Knife, w profilu w swoich zainteresowaniach napisales rowniez ze interesujesz sie combatem i walką z nozem, powiedz mi jak to robisz? Uczysz sie w jakies sekcji dla cywilów czy machasz nozem w domu sam i "nabierasz" techniki ?

Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2005-03-16 14:38:13

DORADCA DZIAŁU ZDROWIE
DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA
MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE
Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona

pawelek770

Wysłana - 16 marca 2005 15:50    Edytuj Cytuj
o ku..a to perfidnie.wlasnie wczoraj dostalem w czubek brody i na dodatek mnie gosc przy ziemi je...l.
................ale zyje

a jak zebralem w zyciu okolo 7 k.o(z czego jakies 3 to knockdowny) to jest to jakas ogromna liczba?
ale i tak to ogranicze!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki za odpowiedzi

ps:nie myslcie sobie ze cienki jestem.tylko po prostu jak walcze to z ciezszymi(okolo 10 kg) i lepszymi

cynik75

Wysłana - 16 marca 2005 15:57    Edytuj Cytuj
KO, nie KO każdy cios w łeb jest zły dla zdrowia. Cassius Clay (Ali) chyba nie był znokautowany (jeżeli się mylę, to sorry) a dziarskim staruszkiem raczej nie jest. Mikrourazy sie nawarstwiają i pomalutku zamieniamy sie w warzywko - jeden szybciej, drugi wolniej.

grappling record
6-10-0 słabiutko :( starość nie radość

pawelek770

Wysłana - 16 marca 2005 16:02    Edytuj Cytuj
a co mi da jak pojde na badania?odnowia mi glowe?

Bahamut

Wysłana - 16 marca 2005 16:50    Edytuj Cytuj
Ali był nokautowany, ale cale zycie po łbie zbierał, dziarski nie jest, ma parskinsona.

DORADCA DZIAŁU ZDROWIE
DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA
MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE
Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona

tifarg

Wysłana - 16 marca 2005 18:11    Edytuj Cytuj
takie przypadki zawsze powodują pewne wstrząsy, urywki 'filmu', zmianę rytmiki seraca, oddechu itp. Łeb nie jest garnkiem więc lepiej go szanować, tymbardziej że odpowiada za cały organizm. Na starość możesz mieć po wielu takich przypadkach inne choroby, zarówno fizyczne [głównie od układu nerwowego], jak i żadziej psychiczne. Gdzieś o tym czytałem tylko nie pamiętm źródła. Tak czy siak chroń głowę, bo na korpus jeszcze się przecierpi, ale ciosy na łeb to nic dobrego, a już szczególnie takie które sprowadzają na deski.

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

knockouty a zdrowie

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.