Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

klatka piersiowa

abwehra211

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:06    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

hej czy mógłby mi ktoś pomóc?mam problem z napompowaniem i rozwojem klatki

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:08 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

abwehra211

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:08    Edytuj Cytuj
mój plan jest następujący 1 dzień klatka-tricepsy 2 dzień plecy-bicepsy 3 dzień wolny 4 dzień barki 5 dzień nogi 6i7 wolny

abwehra211

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:11    Edytuj Cytuj
1 ćwiczenie wyciskanie sztangielek skos,wyciskanie sztangielek poziom,rozpiętki skos i pompki na poręczach wszystkie ćwiczenia robie w 4 seriach po 10-8 powtórzeń

scootch

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:42    Edytuj Cytuj
możliwe,że zbyt długo ćwiczysz tym samym planem,bez zwiększania obciążenia itp. zacznij trening od wyciskania na płaskiej 6 seri,dochodzisz w 4 seri do ciężaru którym wykonasz 4 powtórzenia i w następnej seri schodzisz z ciężarem do 8 powtórzeń,w założeniu że 9 nie jestes w stanie wykonać bez pomocy,kolejnym ćwiczeniem niech zostanie wyciskanie hantlami na skosie,10,8,8,6 powtórzeń,następnie jakieś rozpiętki,na kolejnym treningu zmień ilość powtórzeń w danej seri,np jak wyciskałeś hantlami 10,8,8,6 (oczywiście z założeniem że kolejnego powtórzenia nie jesteś w stanie sam wykonać) zrób np.10,8,6,6 ...musisz pokombinować,możliwości jest naprawde sporo,ale na początek zacznij tak.

abwehra211

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:50    Edytuj Cytuj
dzięki ale ja naprawde juz robiłem wszystko prawie teraz zaczynam od maszyny peck-deck robie 4 serie po 10 powt i klatka sie troszke pompuje ale gdy zaczynam wyciskać to sie nie pompuje

scootch

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:55    Edytuj Cytuj
może za szybko i nie dokładnie wykonujesz ćwiczenia??

abwehra211

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:55    Edytuj Cytuj
a jeśli chodzi o cięzar to wycikkam dośc duzo jak dla mnie oczywiście mam problem z napięciem klatki w trakcie ćwiczenia i czuje tylko napompowanie w tricepsach i barkach

abwehra211

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:57    Edytuj Cytuj
robiłem też wolno faze negatywną i to samo zmniejszyłem ciężar i także nie moge jej napompować jak pozostałe grupy

scootch

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:58    Edytuj  Cytuj
czyli nie dokładnie wykonujesz ćwiczenia,musisz się skupić na mięsniach które ćwiczysz,dokładnie je spinać,bez tego nie odczujesz pompy,oraz będą znikome przyrosty masy

scootch

Wysłana - 10 stycznia 2010 13:59    Edytuj Cytuj
jak długo ćwiczysz tym samym programem na mase??

abwehra211

Wysłana - 10 stycznia 2010 14:05    Edytuj Cytuj
jakieś pół roku moze nie całe

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

klatka piersiowa

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.