Jesli trenuje w jednym dniu te partie miesni(klata+biceps) to jak powinienem to robic?? Najpierw wszystkie cwiczenia na klata a pozniej na biceps? czy moze to jakos mieszac??(dodam ze moim celem jest robienie masy)
zacznijmy od tego ze podaj cały swoj plan musisz mieć takze diete ale to nie w tym dziale i najlpeiej zerknij do podwieszonych postów treningu cyklicznego. Jak juz bardzo chcesz wiedzieć to najpierw robi sie większą partię czyli klatkę a potem przechodzi sie do mniejszej na typowych treningach masowych...
wiem o co Ci chodzi bo też miałem ten sam problem ...ale mówią że jesli ( tak jak np. ja ) robisz klate i biceps w któryś dzień tygodnia i masz zaużmy po 3 ćwiczenia na klate i 3 na biceps ...to nie powinieneś robić klata biceps klata biceps ...tylko najpierw wszystko na klate a potem na biceps ...czyli klata,klata,klata, biceps,biceps,biceps, potem koniec serii i znowu....coś w tym rodziaju :) Narka
1076759491000
Admiral
Wysłana - 14 lutego 2004 13:47
Ty chciałęś mnie zdenerwować tym... co to jest poniedziałek: klata+triceps+brzuch środa:plecy+biceps+przedramie Piątek:nogi+barki+brzuch niedziela:to co w poniedziłek itd....mozna tak to łaczyc? a coś konkretnego bo KUL podajac plan klatka 3 serie i biceps 3 serie wprowadza Cie w bład dalej nalegam abyś sprobował trening cykliczny od poczatku jak nie to 3 serie na klatkę np plaska 12-8 x 4 skos 12-8 x 4 rozpietki 12-8 x 4 + biceps 2 serie unoszenie przedramion 12-10 x 4 młotkowe 12-10 x 3
to wpełni wystarczy przy twoim zaawansowaniu chociaż proponowałbym CI Act ale to twoj wybor.... KUL- po co robić tyle serii przy takim zaawansowaniu i jeszcze tyle samo serii na takie partie jak klatka i biceps zlituj sie...
trening.mafia.hardcor.pl
1076762839000
swarmman
Wysłana - 14 lutego 2004 14:12
nie no nie chce nikogo denerwowac!! thx za info...moze wyglada ze odstawiam tu jakas amatorke,ale w gruncie rzeczy tak nie jest...jeszcze raz thx!!
swarmman
1076764355000
Admiral
Wysłana - 14 lutego 2004 14:37
swarmman---http://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=1&topic_id=47810&x to jest link do postu w ktorym masz zawarte pewne pytania odpowiedz na nie i napisz jak myslałes ze bedzie wygladał twoj plan i napewno ktos CI to skorygujetylko zastosuje sie do tego nie denerwujesz mnie tylko wiesz taki zarys planu z zapytaniem czy to dobrze to niezbyt mi pomaga. Zrob to co mowie a ktos CI tu napewno pomze jak nie to ja bede poznym wieczorem
trening.mafia.hardcor.pl
1076765846000
SFD
Wysłana - 14 lutego 2004 16:02
yyy ...sorki ...ale w jakim zaawansowaniu ...? chłopak się dopiero zaczyna za to zabierać ...? No to fakt ...powinien ze dwa miechy ogólnorozwojówką poćwiczyć ...no ale jeśli chodzi o łączenie klaty i bicepsa ...w poniedziałek (na przykłąd) u gościa który stosuje piramidke ...to nie powiedziałem źle ...najpierw ..klata klata klata ...a potem biceps biceps biceps ...przecież tego się nie przeplata .....
1076770951000
SFD
Wysłana - 14 lutego 2004 16:24
...Ps ...ja nie podałem liczby serii ...tylko ćwiczenia w serii, seria by wyglądała tak : 3 ćw. na klate i 3 na biceps ...a byłyby 4 serie ...na klata i 4 na biceps ...12, 10, 8, 8, ...