Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

kilka pytan .Oczekiwanie na madre odpowiedzi

vade

Wysłana - 05 lutego 2010 17:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.Mam kilka pytan co do diety.Licze na wasze fachowe wypowiedzi.
1.moje sniadanie wyglada tak:4 jajka , 100 gr owsiaych ,10gr oliwy z oliwek,kilka rodzynek lub lyzka miodu,300ml mleka 0,5.Mma problem gdyz czytalem ze nie powino sie laczyc dzej ilosci tłuszczy z ww.Umnie w sniadaniu jest tl. sporo.czy zrezygnowac z zółtek z jajek?czy moze to byc przyczyna zalania tłuszczem?
2.Ostatnio natknalem sie w LIDLU na makaron z maki durum.macie moze jakies wiadomosci naa temat pochodzenia i wyrobu tego makaronu??nadaje sie na posilek przed treningowy?cena jest naprawde kuszaca i wartosci odzywcze rowniez
3.Na silownie mam ok 30 minut marszu.Po silowni jem posilek ok 40 minut od zakonczenia.czy dac jakas przekaska ww zaraz po treningu czy te 40 minut pozniej moze byc?
Z gory dziekuje za odp .Za madre odp dam sogi.Zaznaczam ze moim celem jest masa z jak najmneszym bf.POZDRAWIAM

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 lutego 2010 17:55 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 05 lutego 2010 17:55    Edytuj Cytuj
1 przyczyną będzie dodatni bilans zrób jajecznice z oliwą z oliwek zjedz owsiane wywal miód daj orzechy będzie ok

2 możesz jeść przed i po

3 możesz zjeść banana na przykład
Ekspert -

vade

Wysłana - 05 lutego 2010 19:15    Edytuj Cytuj
sog dla ciebie .Dzieki

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kilka pytan .Oczekiwanie na madre odpowiedzi

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.