kiedy powinienem odczuc jakis efekt po tym stacku... biore go razem z mono + tauryna +carbo+maxivit+ apteczne ZMA... generalnie I efekt po mono czulem po 5 dniach...
oczywiscie chodzi o pompe i wytrzymalosc i efektywnosc treningow... jak jush mowilem wczesniej po mono poczulem efekt po 5 dniach w postaci pompy... teraz jest 3 dzien i narazie... cos slabo... oczywscie nie chodzilo mi o mase to to nie mozliwe zeby od razu szybko rosla...
nie poczujesz go tak od razu, poczekaj jeszcez chwolkę a napewno stopniowo odczujesz jego efekt/i mięśnie przede wszystkim/- dłużej sie rozkręca poprostu ale także i dłużej trzyma
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1137869204000
FatBoySlim
Wysłana - 21 stycznia 2006 19:46
dziwne napisałes ze mono czułes po pieciu dniach, a to własnie mono powinno sie dłuzej wkrecac, ale ja tak qazar tzra poczekac.
1137869213000
OrGaSm
Wysłana - 21 stycznia 2006 19:49
chodzilo mi ze poczulem delikatnie po pierwszy tygodniu... ale porzadna pompa przyszla po okolo 2 tygodnia... ale wtedy to jush byla zaj,ebi,sta... az sie rozstepow nabawila... teraz bez oliwki ani rusz na trening...