Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1031 razy
słowa kluczowe: siłka  basen 
Autor

kb + siłka + basen

mafio.kox

Wysłana - 13 listopada 2009 20:42    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

co o tym sądzicie ? :D 3x w tygodniu kickboxing(pon,sr,pt) + 3x w tyg siłka i po treninngu kb w piątek i poniedziałek godzinka pływania(rekraacyjnie w celu poprawienia techniki pływania) nie intensywnego (tak bardziej dla odprężenia:P). Po za tym chcę załapać trochę masy bo jestem troche chudy(188cm waga ok. 73kg) . Nie chodzi mi tu koxa co rąk nie może zgiąć tylko taką sylwetkę kickboxera ;] (szerokie plechy, bary i mocny brzuch) ale od tego mam plan. Czy basen będzie przeszkadzał w nabieraniu masy ??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 listopada 2009 20:49 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Ramil92

Wysłana - 13 listopada 2009 20:49    Edytuj Cytuj
Właśnie basen będzie Ci bardzo pomagał, na twoim miejscu zamiast siłowni zastosował bym ćwiczenia z wykorzystaniem swojego ciężarem ciała, jak fundusze Ci pozwalają to mógł byś na jakieś witaminki i kreatynę się szarpnąć ale to nie jest konieczne, bo dobra dieta bardzo dużo pomaga. To jest moje zdanie, a jak zrobisz to Twoja sprawa. Pozdrawiam

Zmieniony przez - Ramil92 w dniu 2009-11-13 20:50:02

mafio.kox

Wysłana - 13 listopada 2009 21:01    Edytuj Cytuj
własne obciążenie ciała ? ćwiczyłem 3 latka tak ;] teraz mam siłke ale nie moje obciążenie także wszystko może sięzmienić hehe, na siłce ćwiczę dynamicznie(dynamicznie wyciskam cięzary) ale porządna rozgrzewka musi być czyli pomysł będzie dobry ?

mafio.kox

Wysłana - 13 listopada 2009 21:03    Edytuj Cytuj
myślałem sobie kupić glutamine a kretki nie chce jestem młody 16 lat :p (chociaż w wieku 14 lat coś tam z nią zaczynałem ale to był konkretny nie wypał) jem to co mama daje ;P ale staram się zdrowo odżywiać. Kreatyna wg mnie jest do kitu :) napompowane i sztucznie silne mięśnie ... heh

vexen

Wysłana - 13 listopada 2009 21:08    Edytuj Cytuj
Kreatyna do kitu bo nie masz pojecia jak ja brac . Lepiej diete uloz zamiast supli . Dobre poalczenie KB basen silka ,tylko kup wlasnie jakies witaminki .

KB/MT/MT + BJJ

bokser7393

Wysłana - 13 listopada 2009 21:23    Edytuj Cytuj
W wieku 16 lat daj sobie z siłownią. Przy tak intensywnym treningu ciężko będzie Ci zrobić masę. Postaraj się ćwiczyć bez sztangi, albo chociaż na małych obciążeniach, bez katowania kręgosłupa i stawów.

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
Specjalista -

_radek

Wysłana - 13 listopada 2009 21:33    Edytuj Cytuj
Basen jest ćwiczeniem aerobowym i jako takie nie pomaga w łapaniu masy...
Ale daje dużo innych fajnych efektów, dzięki którym więcej jest plusów niż minusów w trakcie łapania masy

,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka

bokser7393

Wysłana - 13 listopada 2009 21:55    Edytuj Cytuj
Przy masowaniu zawsze lepszy basen niż bieganie

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
Specjalista -

vexen

Wysłana - 13 listopada 2009 21:59    Edytuj Cytuj
Jak Robi czystą mase jakościową to aeroby jak najbardziej . Ale i tak nie urosnie przy Kb za bardzo .

KB/MT/MT + BJJ

korczan

Wysłana - 13 listopada 2009 22:01    Edytuj Cytuj
szerokie plechy, bary i mocny brzuch ? wspinaczka stary, wspinaczka :P ja bym w tym wieku wolał iść na ścianę się powspinać niż na siłke, plecy wyrobisz jak się patrzy,bary też, brzuch również, a i moc w łapie będzie ;) tyle ode mnie ;)

mafio.kox

Wysłana - 13 listopada 2009 22:09    Edytuj Cytuj
nie ma u mnie wspinaczki heh

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kb + siłka + basen

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.