Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1215 razy
słowa kluczowe: kawa  herbata  lowcarb 
Autor

kawa, herbata, lowcarb

Stefan B.

Wysłana - 04 lutego 2006 11:33    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

W jednym z artykulow przeczytalem /nie mam linka niestety/, ze na dietach nisko ww niewskazane sa kawa oraz herbata. Czy to jest prawda? Jesli tak to prosze o argumenty.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 lutego 2006 11:56 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

outsidee

Wysłana - 04 lutego 2006 11:56    Edytuj Cytuj
Nie jest to prawda , nie widze zadnych przeciwskazan zeby na LOW CARB nie mozna by było pić herbaty i kawy.

Specjalista -

ellis ZASŁUŻONY

Wysłana - 04 lutego 2006 14:02    Edytuj Cytuj
Ta sugestia o której czytałeś może wynikać z faktu, że kofeina może mieć wpływ na wzrost insuliny, a tym samym zaburzać ketozę. Kofeina ma wpływ na wzrost adrenaliny, noradrenaliny co powoduję uwolnienie glikogenu wątrobowego(glukoza) do krwi i wzrost insuliny. Ma to znaczenie w pierwszych dniach stabilizacji ketozy np: po ładowaniu. Nie ma problemu jeśli chodzi o kawę, czy herbatę.

200 mg kofeiny + 2-3 g l-tyrozyny 30 minut przed treningiem to bardzo dobry pomysł

Ekspert -

LUKI

Wysłana - 04 lutego 2006 18:56    Edytuj Cytuj
j/w mozna pic ale bez cukru

misiek
Specjalista -

NikosG

Wysłana - 04 lutego 2006 20:34    Edytuj  Cytuj
Tak przy okazji polecam nowa lipton zielona orientalna. Dzisiaj sobie kupilem i jestem pod wrazeniem co do smaku...

bez pier...lenia mozna zasysac bez cukoru

Pomoglem? Rzuc SOG'a...

buby77

Wysłana - 05 lutego 2006 12:42    Edytuj Cytuj
kawa herbata zielona na początku nie smakuja bez cukru ale minie pare dni moze tygodni dla niektórych i będzie sakowac a słodzoną będziecie gardzić
Specjalista -

nadgosu2

Wysłana - 05 lutego 2006 23:23    Edytuj Cytuj
ja tam zielona od lat bez cukru konsumuje

buby77

Wysłana - 06 lutego 2006 08:28    Edytuj Cytuj
mi na początku zielona nie podchodizła bez cukru chyba z 2 tygodnie sie pryzwyczajałem ale teraz słodkiej bym nie wypił bo mnei odrzuca słodki smak

z kawą słyszałem ze ludzie mają niektórzy roblemy ale z kawą miałem luz bo od poczatku gorzką piłem
Specjalista -

WaSaBi

Wysłana - 06 lutego 2006 09:14    Edytuj Cytuj
200 mg kofeiny + 2-3 g l-tyrozyny 30 minut przed treningiem to bardzo dobry pomysł

Ellis - probowales? pobudza? (ciekaw jestem tlyko)

two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a salt shaker
half-full of cocaine and a whole galaxy of multicolored uppers, downers, screamers,
laughers.... A quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether
and two dozen amyls... The tendency is to push as far as you can
І ℓ☺√℮ ² p∂­­яty

buby77

Wysłana - 06 lutego 2006 09:35    Edytuj Cytuj
ellis nie jestem ale pobudza jak cholera pierwszy raz aż zabardzo
Specjalista -

WaSaBi

Wysłana - 06 lutego 2006 10:34    Edytuj Cytuj
dzieki za info

two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a salt shaker
half-full of cocaine and a whole galaxy of multicolored uppers, downers, screamers,
laughers.... A quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether
and two dozen amyls... The tendency is to push as far as you can
І ℓ☺√℮ ² p∂­­яty

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kawa, herbata, lowcarb

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.