Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

judo dla dorosłych - opole,wroclaw

revan2005

Wysłana - 07 lipca 2006 22:24    Edytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czy w opolu albo we wrocjawiu jest dobra sekcja judo, albo zapasow w stylu wolnym do ktorej by mnie przyjeli (mam17lat) dajcie jakies namiary i ceny.

Zmieniony przez - revan2005 w dniu 2006-07-07 22:29:39

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 lipca 2006 16:50 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mistrzu_1

Wysłana - 08 lipca 2006 16:50    Edytuj
We Wrocławiu masz kilka bardzo dobrych sekcji Judo w Opolu są dwie Gwardia Opole (aktualnie seniorzy zdobyli puchar polski) i AZS (wielu bardzo dobrych zawodników). Myślę, że wszędzie by Cię przyjeli, a co do zapasów to nie mam namiarów ale wiem, że w Krapkowicach pod Opolem był jakiś klub.

revan2005

Wysłana - 08 lipca 2006 21:01    Edytuj
A wiesz ile razy w tygodniu i w jakich godzinach odbywaja sie treningi i czy to jest za darmo, czy jakies oplaty w ktorejs z tych sekcji?

Prosze o wiecej informacji, wie ktos o zapasach w mojej okolicy?

Zmieniony przez - revan2005 w dniu 2006-07-08 21:06:58

mistrzu_1

Wysłana - 08 lipca 2006 21:16    Edytuj
Treningi judo na gwardii kosztują 35zł (pierwszy miesiąc jest chyba za darmo), odbywają się one na ulicy kowalskiej 2 koło ligii obrony kraju (LOK), a jak jest na AZS'ie to nie wiem. Treningi na gwardii odbywają się codziennie. Ale oczywiście są 3 grupy, naborówka (głównie małe dzieci, 2 razy w tygodniu), średnia (13-15lat, 3 razy w tygodniu) no i ta najstarsza zawodnicza od 15 wzwyż (trenują tam między innymi seniorzy, codziennie). Oprócz tego masz na gwardii także bjj we wtorki i czwartki o godinie 19 po treningu judoków (bjj kosztuje coś koło 80zł).

mistrzu_1

Wysłana - 08 lipca 2006 21:21    Edytuj
Aha, najstarsza grupa judo ma treningi codziennie o 17:30, a ta średnia w poniedziałki, wtorki i czwartki o 16. Numeru niestety teraz nie mam ale w książce telefonicznej lub na www.opole.pl napewno znajdziesz.

revan2005

Wysłana - 08 lipca 2006 22:03    Edytuj
w moim wieku i przy zerowym poziomie w jakiej grupie bym byl seniorzy??

mistrzu_1

Wysłana - 08 lipca 2006 22:08    Edytuj
Ja jestem w grupie z seniorami i jestem rok młodszy no ale trenuje już jakoś 6 lat i jestem troche wyższy i cięższy niż ty, myślę, że pójdziesz do tej średniej, a jak już będziesz coś umiał to trener ewentualnie Ci każe chodzić dodatkowo na walki do starszych. Zadzwoń to się dokładnie dowiesz. Telefon napewno jest na www.opole.pl

revan2005

Wysłana - 08 lipca 2006 22:45    Edytuj
czy macie trening w ten sposob rozlozony ze sa dni w ktorych robicie np techniki w inne sile w inne szybkosc, czy na kazdym treningu cwiczycie wszystko,bo nie moglbym myc czesciej niz 3 razy w tygodniu i wtedy przychodzilbym jedynie na treningi techniczne i sparingi bo sile i szybkosc mozna cwiczyc w domu i na silce

mistrzu_1

Wysłana - 08 lipca 2006 22:49    Edytuj
Głównie według uznania trenera my w tej najstarszej grupie mamy z reguły poniedziałek szybkość/wytrzymałość wtorek technika środa walki czwartek technika i sauna piątek to co poniedziałek lub technika sobota bieg o 10 rano, a jak jest w tej średniej grupie to nie wiem. Aha i zapisz sie jak już dopiero po wakacjach bo teraz to do obozu sie przygotowujemy itd., jest mało maty ...

revan2005

Wysłana - 08 lipca 2006 23:01    Edytuj
ok dzieki za odpowiedzi

a czy ktos wie cos nt. zapasow w tej okolicy??

mistrzu_1

Wysłana - 09 lipca 2006 10:41    Edytuj
Jeśli chcesz coś o zapasach to poszukaj w informatorze opolskim na sfd i znajdź temat "sztuki walki w opolu", z tego co pamiętam było tam coś mówione o zapasach.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

judo dla dorosłych - opole,wroclaw

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.