Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

judo czy zapasy, z cyklu "co lepsze"

SFD

Wysłana - 15 października 2003 17:48    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez jakryc z działu 'Mieszane sztuki walki - MMA'.

Sprawdź swoje BMI

hejka!! co jest lepsze judo czy zapasy! Spotkałam się z różnymi wypowiedziami !I pytam teraz was!
Ja osobiście wole judo(jest to moje całe życie)a wy?
tHx

icha

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 października 2003 10:48 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

kijas

Wysłana - 16 października 2003 10:48    Edytuj Cytuj
zapasy

SFD FIGHT CLUB
"Zapasy to nie siła, Zapasy to sztuka"

SFD FIGHT CLUB

Clenoman

Wysłana - 16 października 2003 11:41    Edytuj Cytuj
judo

Tekst tygodnia: patrz profil.
Tekst miesiaca: patrz profil

nie ma ch..a na Mariole,na pierwszej fotce za ch..a nie ma 43 w lapie,wyglada na niej jak zwykly gimnazjalista z gimbusa.-

Powiem tylko tyle że gdyby trzoda chlewna miała taką genetyke jak ty to bym został jej chodowcą.
-

a tak poza tym to dzisiaj chleje oj masakra bedzie juz czuje ze bede zygac i bedzie mi nieraz niedobrze

ju

Wysłana - 16 października 2003 14:03    Edytuj Cytuj
JUDO JUDO JUDO JUDO JUDO JUDO JUDO
zobaczysz tam że japończyki nie śpią tylko myślą jak tu dokopać bliźniemu..
więcej technik ze względu na gi, duszenia dzwignie rzuty parter to jest to!!!!

kijas

Wysłana - 16 października 2003 17:44    Edytuj Cytuj
ok kurcze odpowiedzialem a nie przeczytałem do końca pytania . Moim zdanie głupie pytanie, cos jak co jest lepsze pilka nozna czy koszykowka . Po czym poznac co jest lepsze ? chyba ze ktos wie to niech mi ktos wyjasni

SFD FIGHT CLUB

SFD FIGHT CLUB

netfan

Wysłana - 16 października 2003 19:51    Edytuj Cytuj
zapasy - chwytasz za czlowieka a nie za jego ubranie (w lato w cienkich ciuchach typu koszulka judo bedzie raczej mniej skuteczne). poza tym w judo jest z tego co widzialem (ogladalem MŚ w Cetniewie) strasznie duzo zasad. wolne zapasy sa ok.

netfan

netfan

mentos

Wysłana - 17 października 2003 14:25    Edytuj Cytuj
podam przyklad!
trenowalem w pewnym klubie LA i ta, byla sekcj zapasow rowniez i judo(moze ktos sie domysla jaki klub
byl tam jeden zapasnik zupelnie przecietny!(to bylo 2 lata tem) wkurzyl sie na trenera i zapisal na judo!
poznal zasady i zostal mistrzem polski w swojeje kategorii wagowej! teraz ma bardzo duze sukcesy w judo- w zapasach zadnych nie mial...
poza tym czesto trenujac silke przychodzili zapasnicy judocy etc.
i zpasnicy swoja sila wprawiali mnie w kompleksy! to nie sa NORMALNI LUDZIE... napewno zapasnicy pokonali by judokow w walce! jestem o tym przekonany.
zreszta mam kolegow 2 judokow i jak sie z nimi bawilem w przewracanie to obydwaj polegli choc jeden jest ode mnie ciezszy i 7 lat cwiczyl judo! mowili tylko ze musze ich na lopaTKI rozlozyc i takie tam ale lezeli obydwaj na ziemi i nic nie mogli zrobic.
a zn zapasnikami kiedys dla rozgrzewki przed treningiem gralem w kosza zapasniczego. i jakis gosc mniejszy i lzxejszy z 15 kg sie na mnie uwzia i bylem tam mizdzony bez przerwy- dalbym glowe se uciac ze zapasy sa lepsze i to sporo!

zawsze mialem duzego bica choc
robilem pompki! mentos

robilem pompki! mentos

deberr

Wysłana - 17 października 2003 15:17    Edytuj Cytuj
watek przewijal sie klka razy na forum, ja odam swoje 3 grosze:

"poza tym czesto trenujac silke przychodzili zapasnicy judocy etc.
i zpasnicy swoja sila wprawiali mnie w kompleksy! to nie sa NORMALNI LUDZIE..."

zapasy to jest bardziej siłowy sport od judo, wiec nic dziwnego ze adepci tej dyscypliny sa tacy "rozbudowani" i bardzo silni

"napewno zapasnicy pokonali by judokow w walce! jesem o tym przekonany."

nie badz taki pewien, ta dyskusja sensu nie ma, a raczej powiem tak ze jakbys sie zapasnik sparowal z judokom i byli by w gi to zapasnik latałby , a jak bez gi to juz zupelnie inna bajka bo w judo repertuar technik wykonalnych bez gi nie jest duzy..

"zreszta mam kolegow 2 judokow i jak sie z nimi bawilem w przewracanie to obydwaj polegli choc jeden jest ode mnie ciezszy i 7 lat cwiczyl judo! mowili tylko ze musze ich na lopaTKI rozlozyc i takie tam ale lezeli obydwaj na ziemi i nic nie mogli zrobic."

to wcale nie swiadczy o wyzszosci zapasow czy czego kolwiek nad judo

P.S. ta dyskusja jest bez sensowna i powinna byc w innym dziale

Zmieniony przez - deberr w dniu 2003-10-17 15:30:15

Judocy nie pytaja ile jest wrogow, tylko gdzie oni sa

OloKK www.olokk.pl

Wysłana - 17 października 2003 16:01    Edytuj Cytuj
Judo

Zmieniony przez - OloKK w dniu 2003-10-17 16:02:57

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [http://olokk.pl]

kijas

Wysłana - 17 października 2003 16:26    Edytuj Cytuj
a nawet cie OloKK lubiłem

SFD FIGHT CLUB

SFD FIGHT CLUB

mentos

Wysłana - 17 października 2003 17:04    Edytuj Cytuj
nie zgadzam sie! uwazam ze judocy by latali niezaleznie od tego czy byliby w gi czy w innym ubraniu- generalnie judo jest mniej silowym sportem dlatego zapasnicy sa sporo silniejsi- to nie jest tak ze sie trafilo kilku silnych zapasnikow i sie zachwycilem- wszyscy o jakims stazu sa strasznie silni i rozbudowani- judocy zdecydowanie nie! mozna powiedziec sprawnosc i szybkosc sa wazne i racja! ale zapasnicy sa bardzo szybcy i sprawni
nie bronie za[pasnikow bo np. trenuje zapasy
nie mam tez zadnego kumpla zapasnika tylko widzialem jak to wyglada w praktyce- zreszta ten gosc co do judo przeszedl i wymiatal to nie wyjatek! a w droga strone nie slyszalem- jak sie posparowalem z kumplami zapasnikami to wyrobilem sobie takie a nie inne zdanie o tym sporcie- oni obydwaj mieli sukcesy w judo! teraz chcialem isc na sambo ale jak sie dowiedzialem ze zaczerpniete sa niektore tehniki z judo to sie glebojko zastanawiam...
ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania ja mam akorat takie
pozdr!

robilem pompki! mentos

robilem pompki! mentos

Odpowiedzi jest na 6 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

judo czy zapasy, z cyklu "co lepsze"

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.