witam. chcialbym sie zapytc was co do judo ,bo mozliwe ze sie zapisze.Mam 190cm i wagi jedynie 70kg ,teraz cwicze na silowni i chce jeszcze zapisac sie na judo i kilka pytan: 1.Czy jest dobre? 2.Czy moje warunki w tym nie bd przeszkadzaly? 3.Czy na start jest ok ? 4.Po ile miesiacach juz sie cos umie? 5.Czy jest skuteczne?
1.Czy jest dobre? tak jest bardzo dobre 2.Czy moje warunki w tym nie bd przeszkadzaly? Nie powinny choć podobno niźsi mają lepiej 3.Czy na start jest ok ? co ma być ok? 4.Po ile miesiacach juz sie cos umie? zalezy jak się szybko uczysz 5.Czy jest skuteczne? zależy do czego
1.Czy jest dobre? tak jest bardzo dobre 2.Czy moje warunki w tym nie bd przeszkadzaly? Nie powinny 3.Czy na start jest ok ? jak najbardziej 4.Po ile miesiacach juz sie cos umie? po latach 5.Czy jest skuteczne? skuteczne
1205057630000
Saida
Wysłana - 09 marca 2008 16:11
Kafel,ze wszystkim się zgadzam,oprócz tego,że coś umiesz po latach. Pierwsze efekty treningu widać po ok.miesiącu,dwóch, jak odruchowo zaczynasz używać padów przy upadku np. z roweru.
ale jakbym napisal ze po miesiacu sie cos umie kolega by sie podjaral i jak to czasem bywa nie mowie ze akurat tu kolega ale ktos moglby to wwziasc za doslowna odpowiedz istartowac to 2 metrowych dragali po 3 mies. judo :P z jedym rzutem poanowanym ... srednio :P
1205082011000
blach_man
Wysłana - 09 marca 2008 19:31
hehe ja nie podjaralbym sie ,bo wiem ze to nie mozliwe ,trrzeba troszke praktyki
1205087461000
Saida
Wysłana - 09 marca 2008 19:32
Już po pierwszym poście widać,ze kolega podchodzi do SW zdroworozsądkowo,więc