| Autor |
"jedzenie prosto ze sklepu" |
|
|
SFD
|
|
Wysłana - 7 czerwiec 2004 16:36 Przeniesiona przez Zwierz z działu 'Odżywki, Suplementy'. | zgłoś naruszenie regulaminu

Zapewne nie jestem jedyną osobą na forum która często nie ma czasy na przyrządzenie 5-6 pełnowartościowych posiłków. Wiele osób żyje teraz w pośpiechu i często jedynym posiłkiem jaki mogą zjeść w danej chwili jest kupiony na mieście Ham-Burger czy też czekoladowy baton ze sklepu. I w tym miejscu proszę o rade osoby mające większą niż ja wiedze w temacie ODRZYWIANIA. Czy są może jakieś produkty które można kupić w sklepie (i zjeść bezpośrednio po zakupie) które będą stanowić pełnowartościowy i zdrowy posiłek. Jeżeli naszą jedyną szansą na zjedzenie czegokolwiek w danym momencie jest sklep spożywczy, co powinniśmy kupić ?
Z góry dziękuje za pomoc, myślę że nie tylko ja jestem zainteresowany tym tematem.
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
eldomaly
|
|
Ja kupuje batony firmy Mlo wiadomo ze tanie one nie sa ale to jest moje dotychczasowe rozwiazanie czasem takze kupuje w sklepie spozywczym jakis serek albo sałatke i jakos zyje
|
|
|
|
Fuckmaster
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
|
|
|
SFD
|
|
a jakieś jedzenie, które można kupić w każdym sklepie spożywczym ? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Czarnuchok
|
|
mysle że batony w sytlu chocapic /te nowe nestle/ są dobra przekąską.
Mozesz kupić też płatki fitness (do przegryzenia), owoce /np. banany/, ciastka pełnoziarniste (nie pamietam nazwy - są w nazwie śniadaniowe, mają dużo błonnika i białka)
zobaczymy jak sie rozwinie post - ciekawy (łap soga)
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
eldomaly
|
|
zgadzam sie albo jakies wafle ryzowe duzo tego jest
|
|
|
|
Fuckmaster
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
czemu uwazasz ze te chocapiki nesquiki sa dobre ? poza blonnikiem jesli juz cos maja ? | |
przyznaj SOG'a znawcy
|
|
|
|
SFD
|
|
dzięki za wszytkie komentaże i odpowiedzie. Mysle że dobrą opcją byłoby podawanie konkretnej nazwy produktu(może nawet okraszone fotką), a nie tylko ogólne nazwy.
Jescze raz dzięki za udział w temacie. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Damixxx
|
|
pełno jest zarcia
te batony:cherios,chocapic,cini-minis są spoko
flipsy bezglutynowe
chrupki ryzowe
ciach jest od groma:be-be,petit beiree,
|
|
|
SFD
|
|
a produkty bogate w białko? czy tylko jogurty, czy moze coś jeszcze ? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Bambo2
|
|
Jogurt, maślanka, serek wiejski + otręby, kiełki, płatki ciemne (np. bran flakes)
Bardzo fajnym posiłkiem jest też kawałek wędzonej ryby + sałatka (do spożycia warto mieć talerzyk + widelec.
|