Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 791 razy
słowa kluczowe: jakie  wegle 
Autor

jakie wegle ??

Michał...

Wysłana - 06 kwietnia 2005 17:43    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Spożywam dosc duzo (wszystko wliczone w diete) produktów pochodzenie mlecznego np. serki wejskie, jogurty, kefiry i własnie nie wiem jakie sie tam wegle znajduja.
Bo jak jest to np sama laktoza to nie ciekawie bedzie

I czy oplaca sie jesc te produkty na redukcji czy starac sie je zastapic innymmi??

Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 kwietnia 2005 18:22 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Charon ZASŁUŻONY

Wysłana - 06 kwietnia 2005 18:22    Edytuj Cytuj
w produktach mlecznych fermentowanych takich jak maslank, czy kefir laktozy jest malo, w jogurcie, jezeli jest naturalny to raczej tez. Uwazam, ze nie trzeba ich wykluczac z diety ale najwazniejsza jest praktyka, musisz sam to ocenic. Niektorzy na redukcji pija ogromne ilsosci mleka a i tak chudna

Beatus, qui prodest, quibus potest
Ekspert -

zakrześ

Wysłana - 06 kwietnia 2005 20:24    Edytuj Cytuj
a co do redukcji to wogóle najlepiej zmniejszyc ilosc wegli

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

Kamiru

Wysłana - 06 kwietnia 2005 20:39    Edytuj Cytuj
Ja tez bym nie wywalal raczej. Jak cos to zamienic mleko na wieksze ilosci maslanki ewentualnie jogurtu...

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...

Michał...

Wysłana - 06 kwietnia 2005 22:23    Edytuj Cytuj
dzieki za odpowiedzi SOGi jak wejda

bo w sumie załozyłem ten post, bo mam cos chyba z dieta nei tak, jem 2 g biłka 2,5 wegli 1 tłuszczu na kilogram masy, mam 3 razy silke na tydzien aeroby 5 razy i jakos nie chudne juz moze od miesiaca stracilem 6 kg i stop ;-/ i szukam przyczyny tego chodze głodny przez pół cały dzień a w brzuchu nie spada ;-/

Zmieniony przez - Michał... w dniu 2005-04-06 22:28:16

Znawca -

Rothen

Wysłana - 06 kwietnia 2005 22:36    Edytuj Cytuj
hmmm ale patrząc po wymiarach nie jest aż tak źle...jedz 3-2-1 odpowiednio Węgle-Białka-Tłuszcze gram na kilogram masy ciała...i będzie dobrze....a że chodzisz głodny to źle !!! metabolizm wstrzymujesz i to własnie może być przyczyną nie chudnięcia...daj organizmowi odpocząć i troche zwiększ KCAL i daj 6-7 posiłków dziennie i będzie dobrze...I PAMIĘTAJ że walka z tłuszczem może toczyć się miesiącami a nawet latami i w czasie tego będzie wiele wyrzeczeń i wysiłku ale dasz rade !! Ja też mam podobnie jak ty i też walcze...Pozdrawiam

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -

Rothen

Wysłana - 06 kwietnia 2005 22:36    Edytuj Cytuj
hmmm ale patrząc po wymiarach nie jest aż tak źle...jedz 3-2-1 odpowiednio Węgle-Białka-Tłuszcze gram na kilogram masy ciała...i będzie dobrze....a że chodzisz głodny to źle !!! metabolizm wstrzymujesz i to własnie może być przyczyną nie chudnięcia...daj organizmowi odpocząć i troche zwiększ KCAL i daj 6-7 posiłków dziennie i będzie dobrze...I PAMIĘTAJ że walka z tłuszczem może toczyć się miesiącami a nawet latami i w czasie tego będzie wiele wyrzeczeń i wysiłku ale dasz rade !! Ja też mam podobnie jak ty i też walcze...Pozdrawiam

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -

Michał...

Wysłana - 06 kwietnia 2005 22:41    Edytuj Cytuj
dzeki za odpowiedz soga juz dawalem
to ze ma byc 6-7 posilków to wiem, tragicznie juz nie jest ale było
mysle ze jak do maja z 1,5 kg chociaz nie strace to na ckd przechodze, tylko jakos nie widzi mi sie ta dieta bo sadze ze ciezko bedzie na niej wytrzymac
a z tym 3-2-1 to raczej tak zrboie bo jak tak miałem wczesnei to własnie tracilem wage, wolno ale traciłęm a teraz stop nastapił od ponad miesiaca ;-/
teraz dodałem sobie aeroby rano wiec powinno to jakos isc

Znawca -

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 07 kwietnia 2005 00:14    Edytuj Cytuj
Po zrzuceniu tych 6kg ustaliles nowe zapotrzebowanie i zmieniles diete? Jezeli nei to zrob tak. Lub tak jak napisales ckd A najlepiej jakbys wrzucił tu swoja diete

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

Michał...

Wysłana - 07 kwietnia 2005 16:51    Edytuj Cytuj
zmieniałem prawie co kazdy kilogram co mi ubywał
DIETA
Sniadanie:
Płatki owsiane 50 g
Mleko 500g
tran 5 ml
ser biały 100g

sniadanie II (w szkole)
bułka 60-70 g
wedlina 10 g
SP80 35-40 g

obiad
piers z kurczaka 150 g
ryz 50 g
jakas surówka
oliwa z oliwek 10 g

obiad II
kefir 400 g

kolacja
jajko całe 180 g / tunczyk 130 g / serek wiejski 200 g (w dni trenigowe jajka, a nei trenigowe te inne rzeczy )
chleb razowy 50 g
oliwa z oliwek 10 g

kolacja II
ser biały 100g

do tego biore multiwitaminy, pije jakas jedna góra 2 kawy dzienie, pije duzo mineralnej i sporo herbat

z tego wychodzi mi okolo 1,9 - 2 g bialka, 2,5 wegli i 0,8 - 1 g tłuszczu na kg

Znawca -

Sachem

Wysłana - 07 kwietnia 2005 16:54    Edytuj Cytuj
daj szklanke mleka i wiecej twarogu w to miejsce
bulki zmien na chleb razowy albo grahamki

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jakie wegle ??

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.