XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
1102525513000
Apr
Wysłana - 08 grudnia 2004 18:29
Dziwię się trochę waszej reakcji, przecież stringi to normalna rzecz:). Fakt, że dziwny temat ale ja do stringów męskich nic nie mam:).
Pozdrawiam!
Musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda.
1102526990000
Boofi
Wysłana - 08 grudnia 2004 18:39
jak mówiłem , znam lekarza gej co chodzi w stringach . i jak by sie o ciebie obcierał wchodząc na salę operacyjną to też byś cos do tego rodzaju gaci miał :] (chyba żeś ciepły)
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Boofon, na boga, ten boski chłopiec na sali w sztringach się o Ciebie "obciera" ? Lubisz klimaty kavior i pooh ? Nie posądzałem Cię o to, w jakim miejscu się o Ciebie obciera ( na sali --> to czyżby kloca stawiał na sali ?, a może w szpitalnym wychodku ? ) i w co Ci się "obciera" ? --> w Twój kitel ?
Jak wcześniej pisałeś to myślałem, że szło Ci o ocieranie się. Nie przypuszczałem, żeś taki pervers i się nawzajem "obcieracie" ....
shnohas - pokazuję ci figę i gram na nosie .... (bez skojarzeń chopaczyki !)
Andrew Golota - simply the best !
1102545546000
Boofi
Wysłana - 08 grudnia 2004 23:51
my to sie tylko obcieralismy a ciebie to bym zmusił do grania na fujarce - aż sok by tryskał
1102546269000
_Wielebny_
Wysłana - 08 grudnia 2004 23:55
a jednak, widzisz shnohnas - ocierali się łajdaki, nie dziwię się, że powoli tracisz cierpliwość do boofona. A może to ty jesteś tym lekarzem i boofon wyjawił waszą alkowe ....?
Zmieniony przez - _Wielebny_ w dniu 2004-12-08 23:56:54