Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

jakie suplementy na początek ??

radzioslaw

Wysłana - 08 lutego 2010 19:07    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.. długo ćwiczyłem bez suplementów.. nie uznawałem tego no i byłem też młody i nie wiedzialem tyle co teraz (inaczej myślalem) a więc moj staż jest prawie 3 lata.. pisze -prawie- bo ćwiczylem pełne 2 lata na "sucho" po czym moje problemy rodzinne i nie tylko przez które straciłem checi do wszystkiego zaczoŁem tyć a moje mięśnie zanikać i straciłem na sile.. teraz gdy już sie otrząsnołem i wziołem w garść zaczołem ćwiczyć na nowo od 3 miesięcy - proszę o pomoc w dobraniu suplementów na ktorych zyskam mase mięśniową i najlepiej jakiś trenig odpowiedni i dieta.. chcialbym wkoncu jakos wyglądać - POMÓŻCIE

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 lutego 2010 19:17 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Marievvex

Wysłana - 08 lutego 2010 19:17    Edytuj Cytuj
na suplementach masy mięsniowej sie nie zdobywa, od tego jest dieta.
Wejdz w dział odżywianie poczytaj podwieszone tematy ułóż jakąś dietę daj do sprawdzenia. Już jak zrobisz ten pkt. kup sobie monohydrat kreatyny, jakieś białko i/lub gainer w zależności jakie braki w diecie. Do tego wszystkiego możesz dorzucić omege 3, vitaminki z Olimpa, Filomag B6 + Cynk.
Pozdro.

Ceną była śmierć za wolności smak.Ceną była śmierć gdzie oddał dziad...

Gulczasss

Wysłana - 08 lutego 2010 19:45    Edytuj Cytuj
jw, tylko, że nie koniecznie musi byc mono, moze byc jablczan lub inna pojedyncza forma. A suplementy posrednio wplywaja na wzrost masy miesniowej, wiec nie mozna powiedziec, ze na nich masy miesniowej sie nie zdobywa.

Life is short - train hard!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jakie suplementy na początek ??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.