Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 26017 razy
słowa kluczowe: jakie  krople  nosa  dobre 
Autor

jakie są krople do nosa dobre?

Poman

Wysłana - 18 stycznia 2006 22:17    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

może uznacie to za niepoważną błahostkę ale jakie krople do nosa polecacie bo mam katar ,wkurzony jestem,bo mi cieknie z nosa cały czas.a te krople których teraz używam w ogóle nic nie dają.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 stycznia 2006 22:33 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

shinsei

Wysłana - 18 stycznia 2006 22:33    Edytuj Cytuj
Witam!
proponuję krople Xylogel , są dostępne w żelu lub aerozolu w aptekach bez recepty. Sama stosuję te kropelki i dokuczliwy katar szybko mija.Odtykaja zapchany nos imozna swobodnie oddychać. Dodatkowo nawilżają i nie podrażniają śluzówki , nie powodują bólu głowy.

Boofi

Wysłana - 18 stycznia 2006 22:55    Edytuj Cytuj
xylometazolin 0.05 (taki dla dzieci - nei działa tak ostro)
do tego mozesz przyjać np sudafed - pseudoefedryna - zmniejszy wysięk z nosa (może być i normalna efedryna - np z tussipectu - ale ta zadziała też bardziej na samopoczucie)

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

fakenick

Wysłana - 18 stycznia 2006 23:14    Edytuj Cytuj
Ja biore Betadrin i jest spx ale nie stosuje go czesto , ale pamietaj ze takie normal krople nie wiem jak jest z tymi w zelu to podrazniaja sluzowke i nie mozna ich dlugo stosowac.

Pozatym jesli jakies krople Ci nie pomoga to nie stosuj ich bo mozesz byc uczulony na jakis ich skladnik i nie zawsze drozsze znaczy lepsze ;)

oska5

Wysłana - 19 stycznia 2006 09:09    Edytuj Cytuj
sudafet jest baaaardzo dobry jak jestes wykonczony a masz sprawnościowe zaliczenia

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

Boofi

Wysłana - 19 stycznia 2006 12:58    Edytuj Cytuj
fakencik - bez sensu troche ...

betadrin to jest dla alergików dobry - zawiera lek antyhistaminowy - chyba fenazoline - chyba
dla mnie za silny
co do podrażnienia - jedynie posrednio
uczucie suchości i z tym zwiazane problemy sa poprostu wynikiem działania leku który obkurcza sluzówkę - a przy zaprzestaniu powstaje niejako reakcja z odbicia ijest gorzej niz było ...

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Jagna75

Wysłana - 19 stycznia 2006 22:26    Edytuj Cytuj
Szybko w przypadku kataru sluzowego działa Cirrus w tabl. Nie polecam go gdy trzeba prowadzić samochód czy wykonywać jakąś precyzyjną pracę oraz w przypadku ropnego kataru.

Lukrecja_

Wysłana - 24 lutego 2010 11:15    Edytuj Cytuj
Euphorbium też jest bardzo dobry i skuteczny. Nie wysusza i nie podrażnia śluzówki nosa. Ja już po 2- 3 dniach stosowania go nie mam kataru.

pinka79

Wysłana - 24 lutego 2010 12:40    Edytuj Cytuj
Stosowałam swego czasu tabletki cirrus, ale ostatnio mąż kupił mi w aptece Euphorbium. Troszke byłam zła, bo niesprawdzone, nie miałam pojęcia jak zadziała. Spisał się na medal i Euphorbium i mąż . Lukrecjo masz rację, że nie wysusza noska, w końcu przy katarze nie leciała mi krewka. No i katarek zniknął przed końcem tygodnia

KokoWKS FARFOCEL

Wysłana - 24 lutego 2010 14:32    Edytuj Cytuj
jak milutko

Keep ya head up

moniskot

Wysłana - 24 lutego 2010 22:56    Edytuj Cytuj
Ja raczej mam w domu od niedawna euphorbium bo mogę podać mojemu synkowi i sobie a np. tabletek 3 latkowi nie dam

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jakie są krople do nosa dobre?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.