| Autor |
"jakie mode ubrania na ten rok dla facetow??" |
|
|
tomek1991
|
|
Wysłana - 2 lipiec 2007 16:21 | zgłoś naruszenie regulaminu
drogie panie z sfd. Jaka jest tegoroczna moda na ubrania dla facetów?? koszulka spodenki itp. Prosze o odpowiedz i moze fotosik by sie przydal
po sogu oczywiscie dostaniecie :]
pzdr
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
NameNotDis
|
|
|
|
|
krzykacz
|
|
KULTURYSTYKA.PL
|
|
Wszystko to w czym będziesz czuł się swobodnie i dobrze. Dla Mnie nie istnieje pojęcie MODA - szczególnie jeśli idzie o ubrania.
|
|
|
|
Xwrite
|
|
powiem jedno ***** mode !! i wszystkie peda**** fryzury i ubrania
|
|
|
|
blueeyes
|
|
chciales przyklad czegos modnego dla faceta to wklejam [http://www.he.com.pl/rozrywka/m/art/rm122pro2.html]
Dla mnie niektore te ciuszki sa co najmniej zalosne chciales sie zorientowac wiec prosze bardzo, ale ubieranie sie w cos co jest modne ,a srednio nam sie podoba to kompletna glupota. Zakladaj to co lubisz i w czym czujesz sie naprawde dobrze.
Zmieniony przez - blueeyes w dniu 2007-07-02 17:19:09
przyznaj SOG'a znawcy
|
|
|
|
_Fatal1ty_
|
|
...Taka moda, by nie wierzyć w Boga, tylko w metki i loga. Przyciąga blask kolorowych opakowań. Nie tędy droga, czeka ich ostry skręt, w****ia mnie ten trend. A ty weź zmień image, bo wyliczyli że się sprzedasz...
pzdr
|
|
|
tomek1991
|
|
|
|
|
19SFD10
|
|
Ja sie dobrze czuje w własnej skórze i kawale dobręgo mięsnia  | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
rafski
|
|
Witam serdecznie. Przepraszam że się wtrącam ale mam króciutką informację dle wszystkich tych co poważnie traktują siłke: NA ALLEGRO POJAWIŁY SIĘ PROFESJONALNE UBRANIA KULTURYSTYCZNE ŚWIATOWEJ FIRMY AMERYKAŃSKIEJ NPC w której trenują min JAY CUTLER I RONNIE COLMAN pozdro | |
przyznaj SOG'a
|
|