SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

jaki trening na resukcji

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 770

...
napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 218 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2743
A masz zamontowany termometr na patelni? Smażąc powiedzmy mięso dla całej rodziny niejednokrotnie musimy smażyć przez długi czas (bo na przykład całe mięso się nie mieści), a tłuszcz się nagrzewa. Poza tym przykładowo jajecznica na oliwie smakuje bardzo źle.


Wielu ekspertów naszego forum (choćby domer) mówi też, że na extra virgin nie powinno się smażyć.


To ja już nie wiem kogo słuchać. Niby to co mówisz jest prawdą bo znalazłem podobne informacje, ale jednak eksperci mówią inaczej ;).


Nieważne. Ja pozostanę przy swoim i będę smażył na masełku klarowanym ;)
...
napisał(a)
Zgłoś naruszenie
dudee Doradca
Ekspert
Szacuny 1711 Napisanych postów 27045 Wiek 23 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 498032
Tak w skrócie, bez filozofi.

Jak smażysz 500 g kurczaka to ewidentnie nie możesz smażyć na Oliwie z Oliwek natomiast jak zamierzasz coś smażyć nie za długo, to można na odrobinie Oliwy coś usmażyć, ale lepiej się sprawdza jako dodatek do sałatek.

To nie jest dział Odżywianie, te sprawy w dziale odżywianie, wyraźnie napisałem.

Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-06-09 20:49:42

Ustalanie indywidualnych planów dietetycznych
Zapraszam do współpracy

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nowy Plan - Ocena

Następny temat

Pierwsze kroki na siłowni...