Taki szpagat jest nazywany szpagatem "męskim", natomiast jedna noga w przód, a druga w tył - szpagatem "damskim". Nie wiem dlaczego akurat tak, jednak na pewno istnieją fachowe nazwy tych szpagatów. Ja niestety nie wiem jakie Poczekajmy na wypowiedzi ekspertów, jak się wyśpią po całonocnych szleństwach, to na pewno odpowiedzą
"Nigdy nie jest dobrze, kiedy może być lepiej"
"Nigdy nie jest dobrze, kiedy może być lepiej"
1072982783000
Missy ZASŁUŻONY
Wysłana - 01 stycznia 2004 21:11
chyba szpagat wykroczny.
po"grubas" w dziale fitness Satisfaction lies in the effort, not in the attainment
po"grubas" w dziale fitness Satisfaction lies in the effort, not in the attainment
Znawca -
1072987861000
Grasik ZASŁUŻONY
Wysłana - 04 stycznia 2004 23:26
jak missy
tzw. szpagat damski /jedna noga w przood, drooga w tyl/ nazywany jest wlasnie szpagatem wykrocznym natomast w przypadku tzw. szpagatu meskiego - nazywa sie go poprzecznym badz tooreckim /palce skierowane ku goorze/
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
28:06:42:12 That is when the world will end.
Specjalista -
1073384866000
dE^SiRE
Wysłana - 06 stycznia 2004 12:49
wazne zeby cwiczyc codziennie - juz jeden dzien przerwy moze sie negatywnie odbic na twoich mozliwościach.
Pozdrawiam, Dezir - Uaciaty moderator działu "Fitness" ---------------------------------------------- I gdyby przyszło tysiąc atletów, i każdy zjadłby tysiąc kotletów i każdy nie wiem jak się wytężał - to nie udźwigną, taki to ciężar
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness" ---------------------------------------------- >> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Ekspert -
1073389743000
Rymo
Wysłana - 07 stycznia 2004 18:27
blad, nie mozna sie rozciagac codziennie bo sciegna tak jak miesnie potrzebuja regeneracji. poszukaj w stylach tradycyjncyh byl tam dlugi post na ten temat