Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

jaki suplement? basen/sztuki walk/cwiczenie w domu

atv

Wysłana - 06 lipca 2008 23:27    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, jednoczesnie przepraszam ze zakladam nowy temat. Duzo szukalem i nie moglem znalezc tematu, ktory odpowiedzial by na moje pytania, wiec chcialem osobiscie poprosic o porade.
Jestem 18latkiem o wysokiej przemianie materii, duzo cwicze ( od 2 lat sztuki walk 2x w tyg, od 2 lat raz w tyg. basen ) dodatkowo cwicze w domu z ciezarami ( ok. 2 razy w tyg. 1-rowerek, klatka, biceps 2.skakanka plecy triceps ). Przy moich predyspozycjach wyrabianie masy jest bezsensu. Bralem przez jakis okres bialko z izolatem ( bodajze trec isolite , BCAA ale nie przynosilo mi to zadnych efektow wizualnych. Jestem bardziej rozciagniety niz umiesniony :/ a chcial bym zeby bylo tez widac troche tego miesnia. Co polecacie w takim razie brac, zeby wyrobic sobie rzezbe, bo chyba raczej w tym kierunku moge rozwijac swoje Cialo. Kreatyna, hmb ? sam juz nie wiem...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lipca 2008 23:56 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

hernegild

Wysłana - 06 lipca 2008 23:56    Edytuj Cytuj
Jak chcesz rozbudować mięśnie to przede wszystkim najpierw zacznij konkretny trening na siłowni, a na równi z treningiem za porządne odżywianie. Suple w Twoim przypadku za wiele nie dadzą. Poza tym proponowałbym ukierunkować swoje treningi albo się wziąć konkret za SW, albo za siłownię, bo tak trenując na pół gwizdka każdą z tych rzeczy po 2 razy w tygodniu w żadnej dyscyplinie nie będziesz dobry już nie mówiąc o tym, że do tego wszystkiego dodajesz jeszcze inne aktywności jak np basen. Oczywiście dalej możesz uprawiać inne sporty, ale niech jedna z tych aktywności będzie dominująca, np 4 razy trenujesz na siłowni, 2 razy robisz trening SW, i raz w tygodniu dla relaksu idziesz popływać.

atv

Wysłana - 07 lipca 2008 00:43    Edytuj Cytuj
SW bardziej dzialaja ogolno rozwojowo, basen rozbudowuje troszke barki, klatke, rece spala niepotrzebny tluszcz. W domu mam wszystkie potrzebne przyrzady (atlas,lawka,hantelki,wyciag, gryf lamany ) to nie wystarczy ? mialem nadzieje, ze wyzej wymienione + jakis suplement zdzialaja cos chociaz na podkreslenie miesni ... kurcze no :/

hernegild

Wysłana - 07 lipca 2008 08:42    Edytuj Cytuj
No właśnie tak to nie działa, bo jeżeli chcesz rozwinąć muskulaturę to musisz się temu poświęcić, a jeżeli zależy jedynie na zdrowym trybie życia i ogólnie pojętym ruchu, to możesz trenować tak jak trenujesz obecnie.

fukinhot

Wysłana - 07 lipca 2008 09:28    Edytuj Cytuj
masz na palcu budowy maszyny,robotników

ale nie masz cegieł, zaprawy murarskiej...

zbudujesz dom?

www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
Specjalista -

_Knife_

Wysłana - 07 lipca 2008 11:00    Edytuj Cytuj
ATV - zapomnij o rzeźbieniu bo NIE MASZ CZEGO RZEŹBIĆ! Przez parę lat MASA, MASA, MASA i to na siłowni.
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jaki suplement? basen/sztuki walk/cwiczenie w domu

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.