Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

jak zostać oficerem w policji?

gambit1987

Wysłana - 24 grudnia 2008 03:01    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam wszystkich.Chciałem zadać może trochę dziwne pytanie ale mam nadzieję ,że przeczytam jakieś sensowne odpowiedzi.Wie ktoś może jak można zostać oficerem w policji?jak wyglądają procedury z tym związane?i czy skończenie takiego kierunku studiów jak bezpieczeństwo wewnętrzne na UW czy bezpieczeństwo narodowe Na akademii obrony narodowej daje jakieś dodatkowe korzyści?Jak możne wyczytać nie orientuję się za dobrze w temacie.z góry dzięki za odpowiedzi.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 grudnia 2008 09:12 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Cycu_ś

Wysłana - 24 grudnia 2008 09:12    Edytuj Cytuj
nie idz do policji!chcesz byc <....> to idz ale pamietaj ze nikt nie bedzie cie szanowal ja tez !

Zawodny

Wysłana - 24 grudnia 2008 09:44    Edytuj Cytuj
Dlaczego nie bedzie go nikt szanowal?

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
[http://alliancebjj.pl/]

QUEBLO

Wysłana - 24 grudnia 2008 11:27    Edytuj Cytuj
cycu:
są tacy co maja w głowie bardziej poukładane i nie gardza ludźmi ze wzgledu na wykonywany zawód

gambit1987

najpierw musisz sie dostac do policji. Potem przechodzisz kurs podstawowy który trwa od 6 do 9 miesięcy. Po zakończeniu jestes posterunkowym. Przez 3 lata służysz w służbie przygotowawczej,później kolejne 3 lata w służbie stałej. Później trzeba jeszcze zrobić kurs oficerski w Wyższej Szkole Policji w Szczytnie(na który jestes kierowany przez przełożonego)-trwa on 8 miesiecy.
Jakby Ci tego było mało,to żeby móc iśc na taki kurs oficerski musisz:
-mieć tytuł mgr
-miec stanowisko specjalisty

Duzym problemem natomiast z tego co się orientuje moze byc to ze liczba policjantów w stopniu oficera w Polsce jest dosć duża i miała nastapic ich "redukcja"-w sensie zmniejszenie stanowisk.

Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2008-12-24 11:30:23

"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"

www.pajacyk.pl
www.kundelpolski.pl
Ekspert -

Werewolf18

Wysłana - 24 grudnia 2008 11:27    Edytuj Cytuj
bo policji nikt nie szanuje...

Zmieniony przez - Werewolf18 w dniu 2008-12-24 11:27:46

Nie chce wódki, nikotyny... Potrzebuje Kreatyny!!!

QUEBLO

Wysłana - 24 grudnia 2008 11:29    Edytuj Cytuj
tak wiem,zwłaszcza,Wy młodzi gniewni dopóki nie dostaniecie w ząb... wtedy płacz i spowiedź na komisariacie

www.pajacyk.pl
www.kundelpolski.pl
Ekspert -

słaby 56

Wysłana - 24 grudnia 2008 11:40    Edytuj Cytuj
Witam.Uwielbiam stosowanie przez co poniektórych w zdaniach słów NIKT,NIGDY,ZAWSZE,itp.Z wiekiem ta sjkłonność mija,albo czasami przeradza się w chorobę i zostaje się członkiem pewnego znanego radia

Nie pisz nikt nie szanuje Policji,bo ja szanuję policjantów,którzy robią z powołania swoją robotę za niską kasę i starają się trzymać porządek w Polsce.Bez nich byłby jeszcze większy burdel tutaj,niż jest.Poza tym QUEBLO wyżej określił jak młodzi "gangsta" i inne cwaniaki podchodzą do Policji,często rzucają różne hasła,a jak dostanie taki w kły,to pierwszy leci na Policję...

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Specjalista -

gambit1987

Wysłana - 24 grudnia 2008 12:07    Edytuj  Cytuj
Wielkie dzięki za odpowiedzi ,które przynajmniej dały mi ogólne pojęcie o tej sprawie,moim zamiarem było pojscie do studium oficerskiego we wrocławiu,ale wiadomo zawod zołnierz cięzka praca niestety i te przerzuty po całym kraju nie za bardzo mi odpowiadają.Widzę ,że oficerem w wojsku łatwiej jest zostać niz w policji:)

Cycu_ś

Wysłana - 24 grudnia 2008 13:36    Edytuj Cytuj
szanuje wasze wypowiedzi. policji nie szanuje bo mieli pare akcji ktore widzialem-zwiazane z przemoca w rodzinie. Maz pijak chcial za***ac zone a psy powiedzialy zeby kobieta szla do gminy bo nie oni od tego sa, a ten pijak grozil zonie i dzieciom nozem

Cycu_ś

Wysłana - 24 grudnia 2008 13:36    Edytuj Cytuj
i nie jestem cwany do psow-poprostu ich unikam a po 2 to sie nie pucuje a pozatym to mi kiedys w***ali -sam nie wiem za co (pod dyskoteka)

Zmieniony przez - Cycu_ś w dniu 2008-12-24 13:37:41

QUEBLO

Wysłana - 24 grudnia 2008 14:32    Edytuj Cytuj
a mi kiedyś sokiści wlepili mandat. Czyli ***ac sokistów.

doktor nie zaliczył mi koła na uczelni czyli ***ac doktorów

lekarz źle zdiagnozował chorobę, czyli ***ac lekarzy

widziałem jak budowlaniec po wódeczce(albo browarach bo waliło od niego dośc mocno) przyłożył kobiecie(chyba jego żona to była) tak że ta siadła momentalnie na glebe, czyli ***ac budowlańców

ja tez szanuje Twoje zdanie ale uważam jest jest ono łagodnie mówiąc nierozsądne. Dlaczego? Ano dlatego że na podstawie paru ludzi pracujących w policji(tych co nie interweniowali i tych co Cie pobili) oceniłes wszystkich.
Czyli takim tokiem rozumowania nie powininem:
-się leczyć bo przeciez ***ie lekarzy
-nigdzie mieszkac bo przeciez ***ie budowlańców a ktoś domy musi budować
- kształcic się bo przeciez ***ie doktorów.

nie wydaje Ci sie głupie?

www.pajacyk.pl
www.kundelpolski.pl
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 11 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak zostać oficerem w policji?

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.