Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 289 razy
słowa kluczowe: ulozyc  cykl 
Autor

jak ulozyc cykl??????

dyno800

Wysłana - 12 marca 2009 15:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam wszystkich.
Moje pytanie dotyczy cyklu ze 100 tabsow mety ruskiej i 10 shotow prolo.Chodzi mi o to jakie dawki stosowac????

Z gory dzieki za odpowiedzi.

Waga: 75

Wzrost: 180

Obwód klatki: nie miezylem

Obwód ramienia: 36

Obwód talii: nie miezylem

Obwód uda: nie miezylem

Obwód łydki: nie miezylem

Staż na siłowni: 1,5 roku

Ilość spożywanego białka: 3g/kg

Ilość spożywanych węglowodanów: 7g/kg

Ilość spożywanych tłuszczów: 0,5g/kg

Opis przebytych cykli sterydowych: 100 tab. metanabolu tajlandzkieo

Trening: 3-4 razy w tyg.

Cel cyklu: masa

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 4 miesiace

Poziom BF%: niewielki

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): mezomorfik

Stan zdrowia: za***isty

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie ma

PPM podstawowa przemiana materii: dobra

Wyciskanie leżąc (MAX): niewiem

Martwy ciąg (MAX): niewiem

Przysiad (MAX): niewiem

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 marca 2009 15:45 
W większości przypadków polecamy:

Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

luki77

Wysłana - 12 marca 2009 15:45    Edytuj Cytuj
po pierwsze za mało masz towaru,a po drugie nie pora na doping,wez się za michę bo dietę jaką podałeś w ankiecie na pewno nie stosujesz
Specjalista -

Damian1709

Wysłana - 12 marca 2009 15:50    Edytuj Cytuj
ja proponuje inaczej se cykl ułożyć.
dokup sobie 100 tabli mety jakies oslonki i jedz na takim cyklu.
osłonki hepatil i witamina b6
odblok clomid
efekty cudne po takim cyklu :D
tylko ze ja jechalem na mecie holenderskiej

luki77

Wysłana - 12 marca 2009 16:00    Edytuj Cytuj
korwa wy******laj stad nie widzisz jego ankiety,że doradzasz,zresztą porady i tak z dupy

Zmieniony przez - luki77 w dniu 2009-03-12 16:01:21
Specjalista -

Aras84

Wysłana - 12 marca 2009 16:14    Edytuj Cytuj
"tylko ze ja jechalem na mecie holenderskiej"
no tak, to zmienia postać rzeczy w końcu meta holenderska a meta ruska to całkiem odmienne substancje...nauczycie się kiedyś w końcu, że jak towar jest legit to nie ważne jaki kraj??może ja jestem jakiś niedoinformowany, ale zawsze wydawało mi się, że znaczenie ma substancja aktywna a nie kraj pochodzenia...

do autora tematu - gratuluje podejścia do dopingu, wpierw zakup środków a później układanie cyklu, którego po prostu nie idzie ułożyć z tego co masz...widać, że sezon w pełni
Ekspert -

dyno800

Wysłana - 12 marca 2009 16:22    Edytuj Cytuj
Nie chce robic narazie wiekszego cyklu.Chce tylko wyprobowac towar jakie da efekty,a i miche trzymam caly czas ale od niedawna.I dieta taka jak napisalem jest.

Aras84

Wysłana - 12 marca 2009 16:24    Edytuj Cytuj
i spróbujesz 10 strzałów prola i myślisz, że coś poczujesz/?nie zdąży się rozkręcić a skończysz ten pseudo cykl i później będziesz gadał, że wałka miałeś
Ekspert -

msciciel00

Wysłana - 12 marca 2009 16:32    Edytuj Cytuj
Jak stosujesz taką dietę to ją rozpisz bo nie ma bata żebyś tak wyglądał na takiej diecie

Pomogłem? Daj SOGa
Znawca -

michael25

Wysłana - 13 marca 2010 16:43    Edytuj Cytuj
Cześć pomorze ktoś w ułożeniu cyklu ????????????/

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak ulozyc cykl??????

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.