Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

jak to jest z karta zawodnika?

chopinos

Wysłana - 29 czerwca 2005 19:42    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Mam juniorska karte zawodnika w klubie, nie gralem tam rok z pewnych przyczyn, czy moge teraz isc do klubu seniorskiego za free? Kiedys slyszalem ze jest taka mozliwosc jesli sie nie gra rok.Wtedy klub musi mi oddac karte jesli tak zechce.Pozdro.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 czerwca 2005 20:03 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

michal cm

Wysłana - 29 czerwca 2005 20:03    Edytuj Cytuj
Jesli nie podpisales z nimi zadnych kotraktow to mozesz w kazdej chwili zarzadac oddanie karty, nawet bez tej rocznej przerwy, inna sprawa ze do konca danej rundy nie bedziesz mogl grac w nowym klubie, ale to cie nie dotyczy.

<<<<<LoL>>>>>

chopinos

Wysłana - 29 czerwca 2005 20:27    Edytuj Cytuj
hmm... kontraktu raczek nie podpisywalem, mialem sie podpisac tylko gdzies pod karta, pozatym gralem w juniorach. I czmeu nie mozna grac do konca rundy i czemu mnie to niedotyczy? Dzieki i pozdro.

michal cm

Wysłana - 01 lipca 2005 14:45    Edytuj Cytuj
Nie mozna bo przed kazdym sezonem klub zglasza zawodnikow do rozgrywek i jesli zglosili ciebie to do konca trwania danej rundy jestes uziemiony w tym zespole, tzn. w lidze mozesz grac tylko dla niego, ale jesli piszesz ze juz rok tam nie grales to zapewne klub nie zglaszal cie do rozgrywek i oprocz tego ze trzymaja twoja karte nie jestes z nim w zaden sposob zwiazany. kminisz ?

<<<<<LoL>>>>>

erulf

Wysłana - 01 lipca 2005 14:49    Edytuj  Cytuj
Chopinos idź do klubu w którym grałeś i się spytaj czy masz u nich jeszcze karte podbitą. Niektóre kluby podbijaja karty nawet jak cie rok nie widzieli. Lepiej się dopytaj niż żeby twój nowy klub miał mieć przez ciebie problemy

Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni.
[http://www.pajacyk.pl]
[http://www.polskieserce.pl]
Znawca -

wachos

Wysłana - 01 lipca 2005 16:06    Edytuj Cytuj
a jak jest jezeli nie mam karty dopiero zaczolem chodzic do klubu i zaczynam w juniorach? niedlugo treningi sie zaczynaja

pan_duze_P

Wysłana - 01 lipca 2005 16:10    Edytuj Cytuj
jeśli jesteś dobry to będziesz grał na czyjejśc karcie.

a co do tych seniorów to jeśli nie masz z nikim podpisanego konkraktu, a masz poniżej 21 lat to możesz grać w nowym zespole w każdej chwili

(L) Każdego dnia Dziękuje Bogu , że jestem Legionistą (L)
www.pajacyk.pl => daj coś od siebie głodnym dzieciom

Rafaldo12

Wysłana - 07 września 2008 22:43    Edytuj Cytuj
Ja mam troch inny problem.Grałem w jedym klubie trzy lata temu i wyrobili mi karte.Grałem tam rok, potem miałem przerwe i w drugiej częsci tamtego sezonu poszedlem do innego klubu i tam też zrobili mi karte.Teraz chce wrucić do tamtego pierwszego i tutaj sie pojawia pytanie czy moge?Teraz która karta sie liczy?

bodymaker

Wysłana - 07 września 2008 22:51    Edytuj Cytuj
przecież teraz jest numer formularza, zawodnika zgłasza się raz, a następnie przepisuje się jego numer na listę zgłoszeń.

Zmieniony przez - bodymaker w dniu 2008-09-07 22:52:09

Sklep kibica www.ISS-sport.pl sponsorem Ligi Typerów! Zagraj z nami!
[http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__VII_Edycja-t567860.html]
Specjalista -

Rafaldo12

Wysłana - 08 września 2008 22:40    Edytuj Cytuj
Można troche jaśniej?

bodymaker

Wysłana - 09 września 2008 13:59    Edytuj Cytuj
idź do siedziby swojego okręgu lub podokręgu, popytaj co, i jak, zobacz, czy jesteś w bazie danych.

Sklep kibica www.ISS-sport.pl sponsorem Ligi Typerów! Zagraj z nami!
[http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__VII_Edycja-t567860.html]
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak to jest z karta zawodnika?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.