Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 451 razy
słowa kluczowe: brac 
Autor

jak to brac?

roberto_83

Wysłana - 10 czerwca 2007 13:10    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam! jak lepiej brac hmb? teraz biore rano,po treningu i przed snem.. ale biore na noc jeszcze zma a w hmb jest metylomaslan wapnia wiec moze to przeszkadzac w chlanianiu sie zma! biore 30minut po spozyciu twarogu hmb a pozniej jakos po 20minutach zma! jak to zmienic? moze tak: dt hmb rano przed i po treniningu; nt rano i w poludnie.. hmb biore tylko dlatego ze jest to antykatabolik ;)

kulturystyka - moje życie

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 czerwca 2007 13:11 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

michal09

Wysłana - 10 czerwca 2007 13:11    Edytuj Cytuj
Dobra 2 opcja

Ekspert -

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 10 czerwca 2007 13:54    Edytuj Cytuj
hmb bierz rano, przed i po treningu a także wieczorem.
razem z zma -nie ma bowiem przeszkód bo nie zmniejszy to wchłaniania magnezu- raczej twaróg zjedz po tej porcji niz odwrotnie.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

efx

Wysłana - 10 czerwca 2007 14:18    Edytuj Cytuj
Zalezy jakie masz hmb pamietaj ze 3 gramy hmb dziennie dla doroslego czlowieka wystarcza ale trzeba brac przynajmniej 2 miesiace bo po takim czasie hmb dopiero dziala poprawnie.

Staraj sie brac o tych samych porach niezaleznie od treningow jezeli masz hmb olimp 1250 to rano naczczo, przed obiadem jakies 30 min czyli poludnie i przed kolacja 30 min staraj sie na pusty zoladek. HMB dziala niezaleznie od twoich treningow poprostu musi byc utrzymywane stezenie w organizmie. Pozdro

roberto_83

Wysłana - 10 czerwca 2007 15:04    Edytuj Cytuj
mowiac szczerze to hmb bylo moja pierwsza odzywka jaka wzielem i efekty byly naprawde niezle! cwiczylem ponad rok bez niczego i jak juz zaczela sie stagnacja to zapodalem wlasnie hmb mc z olimpa! efekty naprawde niezle(bralem okolo 3/4miesciace) chodzi mi jednak przede wszystkim o to czy wapn ktory jest w hmb nie bedzie pzreszkadzal w chlanianiu sie zma.. bo na noc i tak jadam twarog i wypijam lyzke stolowa oliwy z oliwek wiec moze hmb na noc jako antykatabolik sobie odpuscic a szamac go w ciagu dnia.

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 11 czerwca 2007 13:08    Edytuj Cytuj
z hmb nie zaszkodzi- z twarogu juz prędzej- dlatego tak rozpisałem ci kolejnosć.

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

roberto_83

Wysłana - 11 czerwca 2007 14:33    Edytuj Cytuj
czyli zjesc zma a dopoero pozniej twarog tak.. a po jakim czasie(20minut) czy mozna odrazu? mysle ze chyba lepiej dac z 20minutek zma na wchloniecie..

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 11 czerwca 2007 14:52    Edytuj Cytuj
z pół godziny dobrze by bylo zostawic odstepu

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

roberto_83

Wysłana - 11 czerwca 2007 15:05    Edytuj Cytuj
tak bede musial zrobic.. dziex za rady ziomal! pozdrawiam

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.