Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

jak się przygotować fizycznie???

spartanmma

Wysłana - 02 czerwca 2006 21:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam! niedługo wakacje i w mojej mieścinie nie za bardzo jest co trenować w tym czasie:) od października chcę spróbować coś z shotokan (kiedyś był jakiś boks itp.). zwracam się do doświadczonych fighterów o pomoc - jak przepracować ten czas żeby być przygotowanym. zwracam też uwagę że jestem trochę stary jak na początek przygody z karate (19 wiosen)ale podobno nigdy za późno:p z góry dzięki!!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 czerwca 2006 21:53 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Jodan

Wysłana - 02 czerwca 2006 21:53    Edytuj Cytuj
biegi przełajowe to najlepsze co możesz robić. do tego pompki, przysiady, brzuchy itp. byle z umiarem.
Znawca -

wwwaldek ZASŁUŻONY

Wysłana - 02 czerwca 2006 23:33    Edytuj Cytuj
Tak jak Jodan, zamiast brzuszków polecam program ABS: http://*******/mp4f
Znawca -

KOSA KK

Wysłana - 03 czerwca 2006 21:05    Edytuj Cytuj
Jak chlopaki wyzej wiecej w zasadzie nie amsz co robic choc do tego dodal bym plywanie bo wyrabia miesnie plecow ktore sa wazne w sportach walki

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Specjalista -

Mawas_kk

Wysłana - 04 czerwca 2006 18:45    Edytuj Cytuj
w wakacje nie ma treningów??

,,DOBRY LOWKICK NIGDY NIE JEST ZŁY"

Cavior Bushido24.pl

Wysłana - 04 czerwca 2006 23:21    Edytuj Cytuj
Według mnie najlepsze będą pływanie i biegi. Oba świetnie wyrabiają kondycje i umiejętność poprawnego oddychania. Do tego basen równomiernie rozwija wszystkie partie mięśni-a biegi solidnie wzmacniają nogi, co w każdej sztuce walki-od Aikido po Muay Thai jest niezmiernie ważne.
Specjalista -

spartanmma

Wysłana - 05 czerwca 2006 17:31    Edytuj Cytuj
A co z rozciąganiem? Kondycyjnie jest spoko bo sobie biegam 2x w tyg. po 4-5 km. Czy można z tym jakoś pogodzić siłkę? Bo kilka kilo mięśni się przyda, tylko że się rozwiną te włókna mięśniowe, które są odpowiedzialne za siłę, a nie szybkość.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak się przygotować fizycznie???

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.