Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 12104 razy
słowa kluczowe: rozjasnic  wlosy 
Autor

jak rozjasnic wlosy?

SFD

Wysłana - 30 grudnia 2004 09:49    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

czy znacie sposoby na rozjasnienie wlosow na brzuchu plecach itd..._ slyszalam ze pomaga woda utleniona. Jezeli wiecie jak ja zastosowac to napiszcie albo jakies inne metody...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 grudnia 2004 10:27 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

zabulkaa

Wysłana - 30 grudnia 2004 10:27    Edytuj Cytuj
mozna woda utleniona rozjasniac:) ale musisz to robic systematycznie:)

Boofi

Wysłana - 30 grudnia 2004 10:47    Edytuj Cytuj
Rajmund - chcesz bolda to sie udzielaj

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

user 1985

Wysłana - 02 stycznia 2005 14:07    Edytuj Cytuj
no i co tylko tyle ja też jestem ciekaw jak zwiększyć objętość i rosjaśnić włosy w sklepach jest pełno dosłownie pełno różnego rodzaju szamponów odzywek i innych kosmetyków do włosów ale co tak naprawde jest najlespze żęby rozjaśnić włosy ........i gdzie ten post o fryzurach dla menów ??

w końcu będe duży i silny :)

sQzi

Wysłana - 02 stycznia 2005 18:24    Edytuj Cytuj
rozpiepszają mnie takie posty lolekale spoki

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...

user 1985

Wysłana - 02 stycznia 2005 18:28    Edytuj Cytuj
może CIę rozpieszczają bo jesteś ładny przystojny i wogóle the best jak tak to gratuluje ale są ludzie którzy do takich nie należą i którym nie podoba się ta sama twarz jak wstają dzień w dzień i musżą oglądać w lustrze to samo paskudne ciało ...... dlatego włąśnie czasami taka smiana jak rozjaśnienie włosów albo inna fryzura to mozę być początek calkiem fajnego udanego dni ....dlaczego więc nie spróbować.... tylko tutaj na forum chyba już bardzo mało osób zagląda do tego dzialu ;/

sQzi

Wysłana - 02 stycznia 2005 19:44    Edytuj Cytuj
nie no ziomal luzik a dlaczego nie ogolisz tyvh włosów??

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...

user 1985

Wysłana - 02 stycznia 2005 20:18    Edytuj Cytuj
bo wyglądał bym jak Urban ten z gazety NIE :P mam lekko odstające uszy i tak myslalem żeby lekko rozjaśnić włosy no i troche żelu alb lakieru sam jeszce nie wiem może zapuścić włosy ?? ..... ale to nie trzyma się tematu widzę ze nikt jednak nie wypowie się w sprawie różengo rodzaju szamponów rozjaśniających albo wcmacniających szkoda będę experymentował na sobie a potem jak ktoś będiz chętny to zdam relacje co pomogło a czego nie kupować

sQzi

Wysłana - 02 stycznia 2005 23:11    Edytuj Cytuj
user piszesz o wlosach na brzuchu i plecach na samym początku to w końcu o co chodzi?????

sQzi

Wysłana - 02 stycznia 2005 23:18    Edytuj Cytuj
sorka user1985 po***alo mi sie lekko wiesz procenrt po sylwku jeszczeco do farbowania wlosow to wszystko zalezy od koloru wyjsciowego(naturalnego)jesli uzyjesz rozjasniacza to moze wyjsc inny kolor niz myslisz napisz jakie masz wlosy
mozna tez isc do fryzjera on Ci powie najlepiej

kittikate

Wysłana - 25 stycznia 2005 17:51    Edytuj Cytuj
Słyszałam, ze rumianek pomaga :) Nal;ezy plukać włosy rumiankiem po kazdym umyciu włosów i zostana NATURALNIE rozjasnione (tzn nie bedzie odrostow) Ale niegy tego nie probowałam :)

Chatte

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak rozjasnic wlosy?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.