mam pytanie, jak przyrządzić te piersi z kurczaka ??? sorry ale jestem kiepskim kucharzem.... tak na marginesie mam jeszcze pytanie czy filety z kurczaka to jest to samo co piersi czy to cos innego????
ja tez słabym ale wracajoc ze skzoły zaszedl poprosiłem o pierś dałą cały kawałek podziliłem na pol przyszedłem w garku wode wsttawiłem wrzuciłem pierś do wody wsypałem ciutke vegety . po 45 minutach wyjołem wrzucilem na talerz i teraz właśnie jem
myśle ze pomogłem
Doradztwo porady dot.sprzętu do siłowni. Skontaktuj się ze Mną www.kelton.pl
1136475151000
Sachem
Wysłana - 05 stycznia 2006 16:34
na pewno a jeszcze lepiej by bylo gdybys koledze tez ugotowal
oj jest tyle sposobow spojz to szafki z przyprawami i powymyslaj cos mozna upiec,ugotowac,poddusic zrobic jakis lekki sos, dodac warzyw ,tyyyyyyle pomyslow ,wystarczy ruszyc glowa
1136475428000
Lapserdakx
Wysłana - 05 stycznia 2006 16:58
Krystek podaj adres, ja Ci podam nr. swego konta. Przelejesz 20 zł na konto, a ja wyślę jutro z rana pierś z kurczaka priorytetem! Acha, przyrządzoną oczywiście
Ciężko jest być łapserdakiem...
1136476713000
Pro_Mass
Wysłana - 05 stycznia 2006 19:22
Kurczaka ja zawsze gotuje nie dłużej niż 20 minut, w wodzie osolonej i dodaje troszki przyprawy. Pamiętajmy, aby unikać strat wartośći odżywczych: 1. Kurczaka wsadzaj do wrzącej wody, to spowoduje szybsze śćięcie sie białka 2. Dodaj soli 3. Unikaj dostępu światła, goruj pod przykryciem 4. Staraj się gotować w małej ilosci wody Pzdr. Przyznam, że czytałem książke kucharską przez swieta