Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

jak przygotować się do rekordu ?

SFD

Wysłana - 16 sierpnia 2004 12:39    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

bardzo proszę o podanie jak najsolidniejszego planu treningowego, który pozwoli uzyskać jak najlepszy rezultat przy podciąganiu na drążku, z uwzględnieniem częstotliwości treningów, ilości serii, rodzajów chwytu, innych ćwiczeń niż drążek itp.(rekord ustalam podchwytem na szerokość barków ). Ćwicze na siłowni normalnie już prawie rok, ale chciałbym na ile to możliwe zwiększyć ilość podciągnięć nawet kosztem siły pleców. Z góry dziękuję za pomoc. Obecnie mój rekord to 17 ale chciałbym ze 25 do końca roku a jak się da to i więcej.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 sierpnia 2004 12:44 
W większości przypadków polecamy:

Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

stona17

Wysłana - 16 sierpnia 2004 12:44    Edytuj Cytuj
sorki ze sie pytom, ale te podciagnie cwiczysz dla siebie czy moze bedziesz zdawac jakis egzamin gdzie trzeba zdawac podciaganie na drazku, bo mom pytanie bo chca zdawać do Wyższej Szkoły Oficerskiej i tam cza zdawać egzaminy sportowe (m.in. podciągnie na drażku i bieganie itd tak jak na awf), i sie dołączam do pytanie kolegi, czy sa jakis specjalny trening, ciwczenia na polepeszenie wyników podciagania

Kochom dziewczyne, metanabol mo na imię

Mawashi

Wysłana - 16 sierpnia 2004 13:16    Edytuj Cytuj
Szukaj w wyszukiwarce, bylo juz pare razy.

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Ekspert -

massive0

Wysłana - 16 sierpnia 2004 13:42    Edytuj Cytuj
jedz duzo danonków

SFD

Wysłana - 16 sierpnia 2004 14:23    Edytuj Cytuj
dzięki za pomoc

SFD

Wysłana - 16 sierpnia 2004 15:00    Edytuj Cytuj
niestety nie znalazłem posta, który by mnie zdowolił - tylko plany na mase a nic o tym żeby po prostu wynik podbić - powtarzam nie chodzi mi o piękne plecy w tym poście tylko o ilość powtórzeń przy 1 podejściu. Może chociaż zaproponujecie sposób przygotowania mięśnia do samej próby - czy poprzedzić to kilkoma seriami rozgrzewkowymi i z jakim wysiłkiem ? w archimum nic nie ma na ten temat

Mawashi

Wysłana - 16 sierpnia 2004 15:04    Edytuj Cytuj
wpisz w wyszukiwarce (po temacie) "podci"

Zmieniony przez - Mawashi w dniu 2004-08-16 15:05:33

Moderator dz. Trening w domowych warunkach

"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Ekspert -

SFD

Wysłana - 16 sierpnia 2004 16:02    Edytuj Cytuj
no rzeczywiście jest coś, tylko nie bardzo wiedziałem co wpisać :/ , np. http://www.sfd.pl/temat62144/ - to jeden z konkretniejszych ale jest więcej jak by ktoś jeszcze się interesował - pozdrawiam i dzięki za pomoc

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak przygotować się do rekordu ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.