cze. chce zaczać trenowac na siłowni tylko z jednego powodu :ZRZUCIĆ BRZUCH.rece i nogi mam w miare szczuple i dobrze wygladaja ,ale mam wielki bebech. mam189cm,114kg.co mam robić na silowni żeby zrzucić sadlo z brzucha,mam 26lat..może jakas dieta cud ,jestem dosc uparty i cierpliwy. czekam na podpowiedzi
wiec dieta to podstawa a z tym do dzialu odzywianie jesli jestes cierpliwy to polecam ckd diete tluszczowa do tego minimum 3 razy w tygodniu cwiczenia aerobowe po 45-60 minut z utrzymaniem stalego tetna najlepiej na poczatek rowerek na czczo z rana badz po treningu wlasciwym trening brzucha aby po odslonieciu jako takim nie bylo najgorzej to wystarczy na poczatek 2 razy w tygodniu w odstepach dwu dniowych spiecia lezac 3xmax spiecia lezac bokiem 3xmax na kazda strone plus wznosy nog 3xmax jak dla ciebie obciazenie zbedne
Zbiorowa wizja to polityka, indywidualna wizja to paranoja i utopia. [Doradca w dziale trening.]
A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark
1051836785000
SFD
Wysłana - 02 maja 2003 07:37
dzięki wielkie
1051853822000
Macciej
Wysłana - 02 maja 2003 10:41
a ja bym gorzucił równoległe ćwiczenia na dolny grzbiet w ilości takiej samej jak na brzuch - zapobiegnie to bólom kręgosłupa i zapewni ujędrnienie całej talii
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling Instruktor JUDO
Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor należy dbać wśród przyjaciół
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin, Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Znawca -
1051864882000
Ronnie
Wysłana - 02 maja 2003 13:37
Dorzuciłbym truchciki codziennie po 1 h. Przy samej silowni i robieniu mieśni brzucha, nie zejdzie mu za duzo.