Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 268 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Piłka Nożna
jak poprawić lewą noge? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: poprawić lew noge
Autor "jak poprawić lewą noge?"   

nacien
 Wysłana - 25 styczeń 2010 15:19        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam chciałbym się dowiedzieć jak poprawić lewą nogę :) trenowałem cały czas strzały i drybling pod lewą noge ale nie przyniosło to efektów ;/ może wiecie coś więcej co robić albo coś?

przyznaj SOG'a

mihau6
 Wysłana - 26 styczeń 2010 00:39      [zgłoszenie]

też miałem kiedyś taki problem. byłem prawonożny a lewa noga służyła mi do podpierania, ale zawziąłem się i uparłem że poprawie gre ta noga. trenowalem nia strzały, podania, odbijałem od sciany/bramy itd . Oczywisice na poczatku nie było pozadanych efektów ale mimo to mozolnie dalej to cwiczyłem. Na dzień dzisiejszy jestem lewonożny ,prawą nogę używam w ostateczności :) jedyne co moge ci doradzić to dalej wykonuj te swoje treningi lewa noga i sie nie poddawaj :)

-' dzień, w którym Cie spotkałem był najpiękniejszym dniem w moim życiu ;** MoooJa Pi&#

przyznaj SOG'a

nacien
 Wysłana - 26 styczeń 2010 08:48      [zgłoszenie]

:] . znaczy lewa noga nie sluzy mi tylko do "podpierania" :) jak trzeba to podam i jak najdzie to strzele ale gorzej jak ma sie pilke na lewej nodze i trzeba oddac strzal to wtedy pojawiaja sie mysli gdzie jest prawa noga :O

przyznaj SOG'a

mihau6
 Wysłana - 26 styczeń 2010 10:24      [zgłoszenie]

no to musisz dalej trenowac w takim wypadku strzały lewą nogą i nie liczyć na łut szczęścia że jak najdzie żę jak trzeba :)

-' dzień, w którym Cie spotkałem był najpiękniejszym dniem w moim życiu ;** MoooJa Pi&#

przyznaj SOG'a

drybler
 Wysłana - 26 styczeń 2010 13:46      [zgłoszenie]

Efekty nie przyjdą po kilku tygodniach ćwiczeń. Żeby dojść do posługiwania się słabszą kończyna w podobny sposób co lepsza trzeba bardzo dużo ćwiczyć. Z czasem grając będzie Ci obojętne którą noga masz uderzyć. Trenuj żonglerkę obiema nogami. Trenuj prowadzenie piłki słabsza nogą. Postaw sobie jakieś pachołki i staraj je ominąć posługując się tylko lewą nogą. Oczywiście możesz także ćwiczyć uderzenia.
PS. Najłatwiej i najszybciej opanujesz grę lewą nogą jak nauczysz się żonglerki obiema stopami.

Zmieniony przez - drybler w dniu 2010-01-26 13:49:19

przyznaj SOG'a

nacien
 Wysłana - 26 styczeń 2010 13:52      [zgłoszenie]

ale zonglowac obiema stopami to ja moge wlasnie bez konca :P a strzaly to jak tylko mi ktos wystawi i najdzie i to jest problem :(

przyznaj SOG'a

maciejuu77
 Wysłana - 26 styczeń 2010 15:49      [zgłoszenie]

Postaraj się przez najbliższy miesiąc uważać za zawodnika lewonożnego. Wiem że to śmieszne ale uwierz mi że pomaga

trening czyni mistrza...

przyznaj SOG'a

nacien
 Wysłana - 26 styczeń 2010 20:21       [zgłoszenie]

postaram sie zobaczymy co z tego wyjdzie ;]

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak poprawić lewą noge?

<< Śnieg. / prośba >>

Podobne: Pora na amatora czyli jak wyrzucac hajs w bloto :-) | W jakich miastach Górnik Zabrze na swoich fanów? | Z jaką prędkością kopiecie piłkę ? | Ronaldinho jak się spasł %-) | > Finał Ligi Mistrzów < Jak Ty to widzisz ??? | Reprezentacja na MŚ - jak oceniacie?

Warto przeczytać: deka wino czkl | witherspoon | deka wino cykl | whiterspoon | maka zero | ciało na dwie części | żołnierz zawodowy | jet fuse nox | ćwierci do śmierci | jaki ps | ćwiczenia na kobiet | pump express czy massacra | body fortress whey protein | m stack Animal efekty | nitrix vs | po zakonczeniu weidera | dada 3000 | kość przeskakuje | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL