Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1292 razy
słowa kluczowe: poprawić  lewą  noge 
Autor

jak poprawić lewą noge?

nacien

Wysłana - 25 stycznia 2010 15:19    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam chciałbym się dowiedzieć jak poprawić lewą nogę :) trenowałem cały czas strzały i drybling pod lewą noge ale nie przyniosło to efektów ;/ może wiecie coś więcej co robić albo coś?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 stycznia 2010 00:39 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mihau6

Wysłana - 26 stycznia 2010 00:39    Edytuj Cytuj
też miałem kiedyś taki problem. byłem prawonożny a lewa noga służyła mi do podpierania, ale zawziąłem się i uparłem że poprawie gre ta noga. trenowalem nia strzały, podania, odbijałem od sciany/bramy itd . Oczywisice na poczatku nie było pozadanych efektów ale mimo to mozolnie dalej to cwiczyłem. Na dzień dzisiejszy jestem lewonożny ,prawą nogę używam w ostateczności :) jedyne co moge ci doradzić to dalej wykonuj te swoje treningi lewa noga i sie nie poddawaj :)

-' dzień, w którym Cie spotkałem był najpiękniejszym dniem w moim życiu ;** MoooJa Piłka :***

nacien

Wysłana - 26 stycznia 2010 08:48    Edytuj Cytuj
:] . znaczy lewa noga nie sluzy mi tylko do "podpierania" :) jak trzeba to podam i jak najdzie to strzele ale gorzej jak ma sie pilke na lewej nodze i trzeba oddac strzal to wtedy pojawiaja sie mysli gdzie jest prawa noga :O

mihau6

Wysłana - 26 stycznia 2010 10:24    Edytuj Cytuj
no to musisz dalej trenowac w takim wypadku strzały lewą nogą i nie liczyć na łut szczęścia że jak najdzie żę jak trzeba :)

-' dzień, w którym Cie spotkałem był najpiękniejszym dniem w moim życiu ;** MoooJa Piłka :***

drybler

Wysłana - 26 stycznia 2010 13:46    Edytuj Cytuj
Efekty nie przyjdą po kilku tygodniach ćwiczeń. Żeby dojść do posługiwania się słabszą kończyna w podobny sposób co lepsza trzeba bardzo dużo ćwiczyć. Z czasem grając będzie Ci obojętne którą noga masz uderzyć. Trenuj żonglerkę obiema nogami. Trenuj prowadzenie piłki słabsza nogą. Postaw sobie jakieś pachołki i staraj je ominąć posługując się tylko lewą nogą. Oczywiście możesz także ćwiczyć uderzenia.
PS. Najłatwiej i najszybciej opanujesz grę lewą nogą jak nauczysz się żonglerki obiema stopami.

Zmieniony przez - drybler w dniu 2010-01-26 13:49:19

nacien

Wysłana - 26 stycznia 2010 13:52    Edytuj Cytuj
ale zonglowac obiema stopami to ja moge wlasnie bez konca :P a strzaly to jak tylko mi ktos wystawi i najdzie i to jest problem :(

maciejuu77

Wysłana - 26 stycznia 2010 15:49    Edytuj Cytuj
Postaraj się przez najbliższy miesiąc uważać za zawodnika lewonożnego. Wiem że to śmieszne ale uwierz mi że pomaga

trening czyni mistrza...

nacien

Wysłana - 26 stycznia 2010 20:21    Edytuj Cytuj
postaram sie zobaczymy co z tego wyjdzie ;]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak poprawić lewą noge?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.