Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

jak nabrac pewnosci siebie?

misiekX3

Wysłana - 07 sierpnia 2008 01:33    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

dobry wieczor wszystkim- nie jestem sportowcem, powiem nawet ze JESTEM ZMUSZONY uprawiac jakis sport, poniewaz z ciaglego siedzenia w domu przy komputerze i minimalnemu kontaktowi ze swiezym powietrzem tudziez spacerami zaczynam miec problemy z cisnieniem i pojawia sie opuchlizna na twarzy (po nocy jestem tak opuchniety, ze mozna pomyslec, ze walczylem 5 minut temu z o'nealem i golota). postanowilem zainteresowac sie jakims sportem, gdzie wytrenuje zrecznosc, zaczerpne powietrza, w miare mozliwosci duza czesc parti ciala (niestety, to nie tak milo ze mam tylko slaba muskulature ale ze zaczynam byc normalnie gruby :s). Z racji iz nienawidze zbytnio biegac za pilka, ale sama pilke nozna lubie (chociaz dotychczas unikalem jakichkolwiek wysilkow fizycznych) wpadl mi do glowy grania na pozycji bramkarza na wszelkich "spotkaniach pilarskich" z kolegami. generalnie nie mam az tak duzych problemow ze zrecznioscia, ale czy sa jakies treningi aby nabrac.. hmm.. wiecej odwagi (?) w stosunku do lecacej i szybkiej pilki? W ogole jakies treningi dla bramkarza? Prosilbym o polecenie mi jakis w/w cwiczen :). Nie musza byc zadne profesjonalne, z czasem zaczne lapac o co chodzi, po prostu tak zeby nie byc kompletna ciamajda.

aha- jesli istotne to podaje swoje parametry
181 cm wzrostu, prawdopodobnie dorosne do 2m jak brat, 16 lat, wagi tak z 80 kg.

A i czy takie granie na pozycji bramkarza sprzyja rosnieciu? Bo slyszalem, ze jak sie ma za duze obciazenia fizyczne w wieku dorastania to mozna spowolnic proces rosniecia.

Zmieniony przez - misiekX3 w dniu 2008-08-07 01:35:51

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 sierpnia 2008 11:25 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

-Baca-

Wysłana - 07 sierpnia 2008 11:25    Edytuj Cytuj

Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica [http://www.ISS-sport.pl]
[http://www.sfd.pl/Liga_Typer%C3%B3w__X_Edycja-t791009.html]

!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!!
!! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -

Crazy2012C

Wysłana - 07 sierpnia 2008 11:41    Edytuj Cytuj
ja jak bronilem to jak leciala mocna pilka to mowilem do niej
-zlapie cie suko!!!!!
i zawsze lapalem:D

Rusekzgr

Wysłana - 07 sierpnia 2008 11:49    Edytuj Cytuj
Motywacja przede wszystkim gram w klubie jest to liga wojewódzka, w poprzednim sezonie przed każdym meczem łapał mnie taki stres, ale 5 min gry motywacja od trenera i już nie mam takich problemów.

misiekX3

Wysłana - 07 sierpnia 2008 16:21    Edytuj Cytuj
Nie no, w klubie nie bede gral, tylko towarzysko z kolegami :). Dzieki za wszystkie odpowiedzi, przejrze te 3 tematy a to zlapie cie suko ciekawe :) wyprobuje.

nita131

Wysłana - 11 sierpnia 2008 22:19    Edytuj Cytuj
Jakiś browar??:) moi kumple tak robią:P

Roni23

Wysłana - 13 sierpnia 2008 10:56    Edytuj Cytuj
misiekX3
Ile tak wogole masz lat??
Klopoty z rosnieciem w wieku dojrzewania moga wystepowac tylko w przypadku cw. bardzo obciazajacych krogoslup. Cw kondycyjne i lekkie cw. silowe nic ci nie zrobia.
Ja bym Ci polecil Rowerek;] sietna sprawa, jak sie wciagniesz to bedziesz jezdzil w kazdej wolnej chwili(tak jak ja;])
Pozdro

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak nabrac pewnosci siebie?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.