pytanko - jak w temacie - jak brać Mass Mutation z HyperFusion ??? Chodzi mi o to jak brać to po treningu? 6 kapsów HP a gainera też by było dobrze walnąć od razu po treningu, lecz chodzi o to, że kreatyna się wolniej wchłonie, jakz robić Waszym zdaniem?? I drugie pytanie - jak brać na noc białeczko WPC 80 Łowickie?? Ile czasu przed snem i czy dodać do tego łyżkę oliwy z oliwek? Czytałem coś takiego, nie pamiętam już dokładnie. aha - i jak brać białeczko z HP rano po wstaniu??
Zmieniony przez - Ramzessso w dniu 2010-02-15 21:40:05
gainera mozesz smialo z kreatyna lyknac-nie koliduje. bialko przed snem wypij od razu, lyzke oliwy mozesz dac, choc przydaloby sie zjesc tez cos przed snem twraog itp.
Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają? Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -
1266266463000
T.Laszko
Wysłana - 15 lutego 2010 23:12
Kreatynę możesz ewentualnie wziąć pod koniec treningu, a gainera ,,po prysznicu" Białko na noc zależy od diety i innych supli. Jeśli nic nie jesz przed snem, to wypij shake'a koniecznie. Oliwa doda kalorii, smaku i witamin. 10g polecam dodać do mikstury. A ranne? to zależy od planu dnia. Od razu po przebudzeniu, a potem posiłek.
W życiu na siłowni nie byłem...
1266271956000
faftaq
Wysłana - 15 lutego 2010 23:53
ja bym nie rodzielał gainera czasowo od porcji kreatyny
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com