Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

jak brać to wszystko pomożcie

biograph

Wysłana - 04 marca 2010 13:32    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam mam pytanie zakupiłem winko w tab 10mg DB.testo enanthe DB. i mam jeszcze 3 fiolki deci.do tego mam odzywki dibencozide magnum,nitro bolon i tribusteron.nie wiem jak to wszystko mam zesoba połączyc jeżeli ma ktos jakieś rozwiazanie to czekam na propozycje z góry dzięki

waga 82
wzrost 178
ćwicze sporadycznie 3 lata

bądz jak gołąb sraj na wszystko

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 marca 2010 13:34 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 04 marca 2010 13:34    Edytuj Cytuj
jeśli ćwiczysz sporadycznie to odpuść sobie saa,poza tym niefortunne połączenie,daj ankietę.

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

biograph

Wysłana - 04 marca 2010 13:42    Edytuj Cytuj
1. WIEK:22
2. WAGA:82
3. WZROST:178
4. WYMIARY:
-biceps:37
-klatka:125
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3 lata
6. DIETA:
-białko:30%
-węglowodany:50%
-tłuszcz:nie wiem
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:1 100tab mety i 10omki 5 lat temu
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:masa siła
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:5lat
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):rzezba,mam tędencje do tycia
13. STAN ZDROWIA:b.d
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):dobra
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:110
-martwy ciąg:130
-przysiad: 125

biograph

Wysłana - 04 marca 2010 13:45    Edytuj Cytuj
ćwicze sporadycznie ale od poniedziałku mam inne godziny pracy i teraz chce zabrać sie za to konkretnie i szukam tu pomocy a nie porad moralnych jak masz mi pisać ze złe rozstawienie to napisz co mam z tym zrobić bo tym co napisałes to mi nie pomogłeś..chyba to jest forum a nie poradnia psychologiczna na temat sterydów...

GREGOR_ian SECOND

Wysłana - 04 marca 2010 13:48    Edytuj Cytuj
to na razie pocwicz systematycznie na sucho i jak sie w tym utrzymasz to myls o dopingu.

BORN TO WIN.
Ekspert -

Jaca89

Wysłana - 04 marca 2010 15:02    Edytuj Cytuj
biograph a zdziwił byś się czasem tu jest jak w poradni psychologicznej:)
Posłuchaj rady Gregora. Ogarnij dietę bo nikomu to nic nie mówi i pomierz się jeszcze raz

Treningi personalne, porady, konsultacje ,dieta, trening, suplementacja...
Specjalista -

biograph

Wysłana - 04 marca 2010 15:14    Edytuj Cytuj
ale poradnia...
co drugi bierze coś co nawet nie jest podobne do koksu a ja tylko chce żeby ktos mi mniej więcej przyblizył jak mniej wiecej mam to brac wiec napisze sam jak to biore:
to jest mój pierwszy tydzień
poniedziałek:
9rano,1tab winka 2tab tribusteronu i przyjołem strzała tescia
przed treningiem około 16godz i 2tab dibencozide i wypiłem nitrobolon po treningu wypiłem go jeszcze raz i 1tab dibencozide

wtorek:
9rano 1 tab winko i 2tribusteronu .przed treningiem około 16godz 2tab dibencozide i wypiłem nitrobolon po treningu wypiłem go jeszcze raz i 1tab dibencozide

środa:
9rano,1tab winka 2tab tribusteronu i przyjołem strzała tescia
przed treningiem około 16godz i 2tab dibencozide i wypiłem nitrobolon po treningu wypiłem go jeszcze raz i 1tab dibencozide

czwartek(dzisiaj)
9rano,1tab winka 2tab tribusteronu
a za 2godziny zamierzam wpuścic w siebie strzała tego teścia no ale mam jeszcze te 3 zastrzyki deci i nie wiem czy mam wziąć teraz dece czy teścia .chce brać raz to raz to.w nastepnym tygodniu chce winko brać 2tab dzinnie a odżywki normalnie jak w pierwszym tyg czyli tym.
do tego zaczołem jeść hepatil(na watrobe) pije tran i jem witaminy
czekam na pomoc

biograph

Wysłana - 04 marca 2010 18:50    Edytuj Cytuj
i co zero reakcji?

ramzes17a

Wysłana - 04 marca 2010 19:15    Edytuj Cytuj
10omki 5 lat temu ? to ile miales lat 17 ?

biograph

Wysłana - 05 marca 2010 00:35    Edytuj Cytuj
tak

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak brać to wszystko pomożcie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.