Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam mam pytanie zakupiłem winko w tab 10mg DB.testo enanthe DB. i mam jeszcze 3 fiolki deci.do tego mam odzywki dibencozide magnum,nitro bolon i tribusteron.nie wiem jak to wszystko mam zesoba połączyc jeżeli ma ktos jakieś rozwiazanie to czekam na propozycje z góry dzięki
jeśli ćwiczysz sporadycznie to odpuść sobie saa,poza tym niefortunne połączenie,daj ankietę.
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1267706079000
biograph
Wysłana - 04 marca 2010 13:42
1. WIEK:22 2. WAGA:82 3. WZROST:178 4. WYMIARY: -biceps:37 -klatka:125 -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI:3 lata 6. DIETA: -białko:30% -węglowodany:50% -tłuszcz:nie wiem 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:1 100tab mety i 10omki 5 lat temu 8. TRENING: 9. CEL CYKLU:masa siła 10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:5lat 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):rzezba,mam tędencje do tycia 13. STAN ZDROWIA:b.d 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:nie 15. PPM (podstawowa przemiana materii):dobra 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata:110 -martwy ciąg:130 -przysiad: 125
bądz jak gołąb sraj na wszystko
1267706550000
biograph
Wysłana - 04 marca 2010 13:45
ćwicze sporadycznie ale od poniedziałku mam inne godziny pracy i teraz chce zabrać sie za to konkretnie i szukam tu pomocy a nie porad moralnych jak masz mi pisać ze złe rozstawienie to napisz co mam z tym zrobić bo tym co napisałes to mi nie pomogłeś..chyba to jest forum a nie poradnia psychologiczna na temat sterydów...
bądz jak gołąb sraj na wszystko
1267706708000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 04 marca 2010 13:48
to na razie pocwicz systematycznie na sucho i jak sie w tym utrzymasz to myls o dopingu.
BORN TO WIN.
Ekspert -
1267706932000
Jaca89
Wysłana - 04 marca 2010 15:02
biograph a zdziwił byś się czasem tu jest jak w poradni psychologicznej:) Posłuchaj rady Gregora. Ogarnij dietę bo nikomu to nic nie mówi i pomierz się jeszcze raz
ale poradnia... co drugi bierze coś co nawet nie jest podobne do koksu a ja tylko chce żeby ktos mi mniej więcej przyblizył jak mniej wiecej mam to brac wiec napisze sam jak to biore: to jest mój pierwszy tydzień poniedziałek: 9rano,1tab winka 2tab tribusteronu i przyjołem strzała tescia przed treningiem około 16godz i 2tab dibencozide i wypiłem nitrobolon po treningu wypiłem go jeszcze raz i 1tab dibencozide
wtorek: 9rano 1 tab winko i 2tribusteronu .przed treningiem około 16godz 2tab dibencozide i wypiłem nitrobolon po treningu wypiłem go jeszcze raz i 1tab dibencozide
środa: 9rano,1tab winka 2tab tribusteronu i przyjołem strzała tescia przed treningiem około 16godz i 2tab dibencozide i wypiłem nitrobolon po treningu wypiłem go jeszcze raz i 1tab dibencozide
czwartek(dzisiaj) 9rano,1tab winka 2tab tribusteronu a za 2godziny zamierzam wpuścic w siebie strzała tego teścia no ale mam jeszcze te 3 zastrzyki deci i nie wiem czy mam wziąć teraz dece czy teścia .chce brać raz to raz to.w nastepnym tygodniu chce winko brać 2tab dzinnie a odżywki normalnie jak w pierwszym tyg czyli tym. do tego zaczołem jeść hepatil(na watrobe) pije tran i jem witaminy czekam na pomoc