Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

jak ćwiczyć żeby były najlepsz pszyrost siły i masy

_santi_

Wysłana - 29 stycznia 2006 11:08    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez apokalipsa z działu 'Trening dla zaawansowanych'.

Sprawdź swoje BMI

Pomuszcie biore na klate 60kg i mam 14lata. Za rok mamy zawody w szkole i bym chciał sie pokazać i wziąść około 80kg-100kg jak cwiczyć aby to było możliwe? Prosze pomuszcie.

Z góry dięki!!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 stycznia 2006 11:17 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

smykacz

Wysłana - 29 stycznia 2006 11:17    Edytuj Cytuj
w twoim wieku (sam nie jestem duzo strszy) cwicz na mase z dobra dieta i zobaczysz co z tego bedzie.

Trzeba być twardym, a nie miętkim...

ZaiT

Wysłana - 29 stycznia 2006 17:26    Edytuj Cytuj
A ja ci powiem tak zajmij sie rozwijaniem tego co masz w głowie a cwiczenia zostaw na czas jak przestaniesz rosnąc.80-100 kg wiesz jakie to jest przeciazenie dla twoich stawów ktore sie jeszcze rozwijaja.

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 29 stycznia 2006 17:40    Edytuj Cytuj
w takim wieku nie powinienes w ogole cwiczyc a Ty sie odrazy lapiesz za takie ciezary lepiej sobie odpusc na jakis czas szkoda zdrowia.

[http://www.pajacyk.pl] - Kliknij.

www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!

smykacz

Wysłana - 29 stycznia 2006 17:40    Edytuj Cytuj
ja w tym samym wieku zaczynalem... 80-100 kg sie na poczatku nie podnosi. jak by nie bylo troche utrwa...

Trzeba być twardym, a nie miętkim...

TomaszSko

Wysłana - 29 stycznia 2006 20:14    Edytuj Cytuj
polataj za pilka !a nie za silownie bedziesz sie bral !

[http://www.sfd.pl/search.asp] <-- odpowiedz na wszystko !

JohnyBrafo

Wysłana - 29 stycznia 2006 20:33    Edytuj Cytuj
Wiem o co ci chodzi??? Szpan, laski sikają, cfaniaki pękają, możesz kozaczyć ;) Ale siądź i pomyśl...masz 14 i chcesz się za takie cięzary brać?? Rób w domu pąpki, podciąganie na drążku a potem zacznij się bawić małymi ciężarami. Pogadaj ze starszymi doświadczonymi facetami którzy ćwicza niech ci doradza od czego zacząć. Taka moja rada mała =P
P.S. sam nie jestem stary ale jakis tam staż mam, a poza tym duzo rozmawiam z ludźmi na siłowni ;)

A jA rOsNe i RoSnE i RoSnE =D

m1chas

Wysłana - 29 stycznia 2006 20:42    Edytuj Cytuj
pompki, pompki i jeszcze raz pompki! i o drazku nie zapomnij. w twoim wieku pompki daja dobry przyrost sily, a jezeli latwo ci sie robi pompki to stosuj dodatkowe obciazeniem, podciagaj sie na drazku na rozne sposoby.

>>"jak booli-jak puuchnie<<

tur3o

Wysłana - 29 stycznia 2006 20:58    Edytuj Cytuj
Z tego co widzę użytkownik chciał porady o plan treningowy a nie o to czy może ćwiczyć. Owszem może jest zamłody i fakt że jego stawy się jeszcze dobrze nierozwineły, ale mówi się że stawy kostnieją w wieku około 17lat. Ale podobno rośnie się do 21roku życiu i w wielu przypadkach to się sprawdza. Zatem stawy kostnieją w wieku 21lat?? Można zacząć ćweiczyć dopiero od 21 roku życia:&gt;?? Moim zdaniem to lekka przesada. Oczywiście lepiej narazie się oszczędzać ale z tymi pompkami to troszkę przesadzonę:)

Wszystko o tym, jak urosnąć ---> [http://www.sfd.pl/temat218221/]

_santi_

Wysłana - 29 stycznia 2006 21:34    Edytuj Cytuj
Ja ćwicze jusz około roku. A wy muwićie rzebym sobie otpuścił

tur3o

Wysłana - 29 stycznia 2006 22:08    Edytuj Cytuj
Chodziło w poprzednim moim poście oczywiście o kostnienie chrząstek w stawach.A co do tematu to zapomniałem się wypowiedzieć że ostatnio ponoć dobry cykl na siłę był w piście Kulturystyka i Fittnes. A co do offtopicu to chicałem jeszcze dodać że więcej szkody może chyba wyżądzić szarpanie sztangi i reszta ćwiczeń w których brakuje techniki niż prawidłowe ćwiczenie w wieku 15lat.

Wszystko o tym, jak urosnąć ---> [http://www.sfd.pl/temat218221/]

Odpowiedzi jest na 6 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jak ćwiczyć żeby były najlepsz pszyrost siły i masy

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.