Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 12100 razy
słowa kluczowe: jaką  maść  stawy 
Autor

jaką maść na stawy ??????????

sQzi

Wysłana - 05 stycznia 2006 11:49    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
a więc jak w temacie pytanie moje jaka masc na stawy polecacie???????
trenuje bardzo intensywnie i na duzych obciazeniach uzywam glukozamine,jem galaretki itp oprocz tego chcialbym po treningu barkow , klatki i plecow smarowac barki nadgarstki lokcie jakas mascia dla sportowcow wiem ze takie cos jest nie wiem tylko ktora jest najefektywniejsza wiec zwracam sie do was z prosba o rade
za wszystkie mądre i ciekawe odpowiedzi przyznam SoG

Zmieniony przez - sQzi w dniu 2006-01-05 11:49:48

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 stycznia 2006 14:05 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 69.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

pinecone85 ZASŁUŻONY

Wysłana - 05 stycznia 2006 14:05    Edytuj Cytuj
ben gay, takie uniwersalne, niby jest tytulowane ze masc na miesnie i sciegna, ale mi na kolano dawalo wieeeelka ulge.-ok 15 zl, niezbyt duza tubka.

naproxen,zaleta duze,tanie i dosc skuteczne -ok 7-8 zl

Grappling

oska5

Wysłana - 05 stycznia 2006 14:41    Edytuj Cytuj
mi ulge w przeciazonych kolanach,kregosłupie, nadgarstku a w szczegolnosci przy skręconej kostce najbardziej pomogł Reparil zel. Ta na mnie zawsze działała super przeciwbolowo, masz ulotke
"reparil zel-preparat uszczelnia ściany naczyń włosowatych oraz normalizujeich przepuszczalnosc, zmniejsza przesiąkanie chłonki, uszczelnia śródbłonek naczyń kapilarnych, poprawia krązenie żylno-limfatyczne w obrębie zył konczyn dolnych. Powoduje zmniejszenie odczynu zapalnego poprzez hamowanie fazy zapalenia wysiekowego, dziala przeciwobrzękowo.Escyna zawarta w żelowym podlozu z dodatkiem alkoholu łatwo wchłania sie przez skóre, powodując ustępowanie obrzęków i towarzyszących dolegliwości.Salicylan dietyloaminy(dobrze ze mnie nie uczula ) wzmaga dzialanie escyny dzięki swoim własciwosciom przeciwbólowym i przeciwzapalnym."

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

Boofi

Wysłana - 08 stycznia 2006 10:36    Edytuj Cytuj
o maściach było setki razy ...
zalezy do czego

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

sQzi

Wysłana - 08 stycznia 2006 11:29    Edytuj Cytuj
na bol stawow barkowych

Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...

Boofi

Wysłana - 08 stycznia 2006 11:48    Edytuj Cytuj
naproxen/fastum przeciwzapalnie i przeciwbólowo + ben-gay rozgrzewająco , usprawniająco, przyspieszająco przeciwbólowo stymulacyjnie zmniejszenie napiecia + reparil przeciwbólowo i przeciwobrzekowo

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

sQzi

Wysłana - 08 stycznia 2006 14:52    Edytuj Cytuj
sog

minerek

Wysłana - 27 lutego 2009 11:54    Edytuj Cytuj
mam pytanie jeszcze, mam takie przeskoki w barku, raczej w przedniej czesci i pozniej odczuwam bol pomiedzy ramieniem a klatka, nawet bez treningu bo teraz nie cwicze ze wzgledu na to.
Stosuje masc BEN-GAY, mysle jeszcze o Naproxenie i Glukozaminie. Prosilbym o jakies rady, czy moge ewentualnie chodzic na basen? czy calkowicie nie robic nic barkiem?

Piotr Zemł

Wysłana - 27 lutego 2009 13:13    Edytuj Cytuj
Barki masz ustawione w protrakcji czyli wysuniete do przodu, przykurcz tylnej czesci torebki stawowej. Rozicagniecie przedniej czesci torebki. Wyleczenie tego polegaloby na rozciagnieciu tylnej czesci torebki stawewej i wzmocnieniu mm czworobocznego czesci srodkowej i wstepujacej. Spowoduje to cofnięcie barku i lokatki w tyl i wiecej miesiac sie zrobi dla kosci ramiennej , przeskakiwanie ustapi

www.chiro-reh.pl
gabinet rehabilitacji
mgr fizjoterapii Piotr Zemła
Znawca -

minerek

Wysłana - 27 lutego 2009 13:47    Edytuj Cytuj
a jakiego typu cwiczenia wykonywac? chodzi o lewe ramie, ostatnio wogole zauwazylem ze lewe mam wyzej od prawego, myslalem ze moze to byc wplyw plecaka, staram sie teraz nosic go na lewym choc rzadko jest cos w nim wiecej niz same kanapki:)
Teraz rozciagajac i unoszac reke do gory czasami tak chrupie.. i wtedy pobolewa przez jakis czas.. nie wiem czy basen moglby cos w tym poprawic?

Piotr Zemł

Wysłana - 28 lutego 2009 11:49    Edytuj Cytuj
samemy trudno rozciagnac ta torebke stawowa. Masz w okolicy jakies gabinety rehabilitacji??

www.chiro-reh.pl
gabinet rehabilitacji
mgr fizjoterapii Piotr Zemła
Znawca -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jaką maść na stawy ??????????

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.