Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 6532 razy
słowa kluczowe: jajko  proszku  gainery 
Autor

jajko w proszku i gainery

orkat

Wysłana - 09 stycznia 2008 15:49    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

mam takie pytanko co sadzicie o jajku w proszku ?? mozna kupic w opakowaniach po 10kg , jest to poprostu wysuszone sproszkowane jajko , 1kg proszku to 90 sproszkowanych całych jaj. mogło by byc dobre no nie ???

i teraz inna sprawa :

chodzi o to ze nie mam czasu robic sobie jedzenia :D i czy gainr bylby mi pomocny (na mase) czy cos innego lepiej ?? jesc sobie moge 3 razy dziennie , nie mam czasu na przygotowywyanie posiłków
, chyba ze macie jakies produkty ktore mozna kupic wstawic do lodowki , szafki i potem tylko jesc , nie mam czasu na jeakies gotowania , czy pieczenia . Czy gainer bedzie dobry ??

Prosze o odpowiedzi

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 stycznia 2008 16:01 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 69.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

stash1

Wysłana - 09 stycznia 2008 16:01    Edytuj Cytuj
pewnie niezle baki beda po tym proszku, smak, rozpuszczalnosc itd w sam raz dla hardkorowca
co do braku czasu na przygotowanie posilku , czasami wystarczy minimalnie zmienic plan dnia aby wygosodarowac te kilkadziesiat min potrzebna na zrobienie zarla na 2/3 dni (duzo jest na forum linkow gdzie masz przepisy na szybkie i pelnowartosciowe posilki)

sam gainer wiadomo jako uzupelnienie/zamiennik posilku nie zaszkodzi jednak nigy nie zastapi normalnego jedzenia

"życie idioty to nie bułka z masłem"

decos

Wysłana - 09 stycznia 2008 16:05    Edytuj Cytuj
j/wps gdzie mozna dostac te jajka w porszku i czy sa to cale jajka czy tylko bialka? i jaka jest cena

stash1

Wysłana - 09 stycznia 2008 16:07    Edytuj Cytuj
szukaj w necie sa cale jaja jak i tylko bialka , polprodukty spozywcze np do ciast

"życie idioty to nie bułka z masłem"

orkat

Wysłana - 09 stycznia 2008 16:25    Edytuj Cytuj
mi konkretnie chodzi o całe jajka :D 1kg to 90 jajek
cena ok 35zł kilo , mozna kupic w opakowaniach minimum 10kg

mozna se z tego zrobic dobre pasty jajeczne , omleciki , jajecznice , jako dosdattek cukierniczy , oraz :D jeden ze skladnikow panierki kfc :D

King89

Wysłana - 09 stycznia 2008 17:05    Edytuj Cytuj
do ust bym tego nie włożył

--=Zanim zadasz kolejne pytanie na forum=--
[http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html]

"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."

Znawca -

jedrekchef

Wysłana - 01 maja 2009 20:44    Edytuj Cytuj
mam w ofercie jajko w proszku w cenie 35,00zł za kilogram plus koszty przesyłki powyżej 20 kilogramów transport bezpłatny

zamówienie kierować na e-maila lub na GG 12246240 ANDRZEJ

DOSTAWA 48 GODZIN

jedrekchef

Wysłana - 01 maja 2009 20:45    Edytuj Cytuj
JAJKA W PROSZKU W CENIE 35 ZŁ/KG
DOSTAWA W 48 GODZIN
ZAMÓWIENIA GG 12246240

xXx_xXx

Wysłana - 03 maja 2009 11:16    Edytuj Cytuj
Może się wypowiedzieć jakiś doświadczony paker co o tym sądzi?

Rothen

Wysłana - 03 maja 2009 11:25    Edytuj Cytuj
Jajka w proszku . . . ja bym zdecydowanie wolał normalne, zresztą też zalezy z jakiego źródła.

Nie masz czasu na przygotowanie posiłku ? Nie masz 10 min na posiłek ? Nie rób sobie z nas jaj. Gainer nigdy nie zastąpi ci posiłku, a widze, że chcesz się przerzucić na proszkowane żarcie kompletnie . . . napewno niczego dobrego to ci nie da.

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -

jedrekchef

Wysłana - 03 maja 2009 11:30    Edytuj Cytuj
JA TEŻ WOLE NRMALNE ALE ZE WZGLĘDU NA BEZPIECZEŃSTWO TE SĄ PEWNIEJSZE A POZA TYM JAKO COOK SPORTOWCÓW WIELU PRZYPADKACH JAJKO CZY BIAŁKO W PROSZKU DAJE IM KONKRETNYCH MINERAŁÓW

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jajko w proszku i gainery

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.