chciałam zacząc nowy temat, ponieważ nie znalazłam o nim za duzo informacji na forum. Moje pytanie to jak ujedrnić piersi?? czy sa na to jakies ćwiczenia i czy w ogóle jest na to sposób? Dziękuję z góry za poswiecenie cennego czasu na odpowiedź pozdrawiam
chyba niepotrzebnie zawracam głowę, bo przed chwila znalazłam temat piersiach no, ale jeeli macie jeszczejakie spomysły to bardzo proszę
nutka
1049192965000
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Wysłana - 01 kwietnia 2003 13:14
logicznym jest,z e robiac ćwiczenia na klatke piersiowa ujędrniasz piersi (jedank ona maleją (u kobiet )) mozesz stosowac kremy które mozna kupic w sklepach zielarsko-medycznym na pewno operacja plastyczna --> takze ujędrnia (tylko że robią sie twarde jak kamień
Dzięky Ci Boże za rykoszet
1049195688000
blomdina
Wysłana - 02 kwietnia 2003 12:15
Nutka mozesz mi podesłac link,własnie to mnie rajcuje w tym sporcie ze piersi kobiet robia sie mniejszeja takie chce!
...ale w sumie nie jestem pewna do końca bom w końcu blomdina
1049278531000
SFD
Wysłana - 03 kwietnia 2003 09:12
Chyba sie źle wyraziłam znalazłam link, a dokładniej artykuł w sfd o tym jak ujedrnic piersi, znajdziesz go w wszukiwarce pt." znowu piersi" Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Szkoda, ze jest to część ciała nad która tak trudno zapanować, a taka ważna dla kobiety
pozdrawiam
nutka
1049353959000
blomdina
Wysłana - 03 kwietnia 2003 10:29
nutka zastanawiam sie czy wazniejsza dla kobiety, czy dla mezczyzny i dlatego taak ważna dla kobiety ..pozdrawiam..heheh
1049358562000
SFD
Wysłana - 03 kwietnia 2003 14:41
W sumie to chyba masz rację, nigdy tak o tym nie myslalam, ale to nie zmienia faktu, że by to nam umiliło zycie jakby je tak troszkę ujedrnic
a ja nie bardzo znam na to jakieś naprawdę skuteczne sposoby
pozdrawiam
nutka
1049373690000
blomdina
Wysłana - 03 kwietnia 2003 16:46
nutka avon ma taki jakby balsamik to raczej wyglada jak olivka dopiersi daje niezłe efekty , ale wedlug mnie kilka godzinne ,wiesz zawsze sie moze przydac chociaz przed randka rozbierana;-0
dobre i kilka godzin :) to napisz mi nazwe jak mozesz :)
nutka
1049447864000
blomdina
Wysłana - 04 kwietnia 2003 12:27
Pozdrowionka tyka,a jak tam twoje piersiaczki heheh...? A co do tego balsamiku do piersi rewelacyjnie sie nadaje do masazu a nawet jest wskazane pomasowac kilka minut-masaz musi byc odpowiedni oczywiscie..dobrze jest go codziennie stosowac a szczegolnie po peelingu a nazywa sie In Shape Bust Gel kosztuje ok 40 zł;-( ale czesto konsultantki avonu maja go w promocji za ok 17 zł jestem sceptykiem co do cudownego działania kosmetyków ale moge jeszcze polecic rekawice do masazy maja tam taka za ok 9 zł naprawde fajna wspomaga wysmienicie peeling i nowość celluSculp zel hehe do redukcji cellulitusu obecnie tez w promocji ale jak bys kupowała ten zel do biustu zarzadaj probki tej nowosci na celulitus i ujedrnienie moim zdaniem niezły specyfik warty swojej ceny ,, myslicie ze mogłabym zostac dystrybutorem avonu hehe aczkolwiek z tej firmy nie lubie reszty kosmetykow poza cieniami ii zelu złuszczajacego marines coss tam tez fajny..pozdrawiem wszystkich mam nadzieje ze moje rady nikogo nie oszpeca w razie czego zawsze mozemy podyskutowac ...