Autor

insulina czy ww sa kluczem do siły?

trek2009

Wysłana - 14 czerwca 2009 13:55    Edytuj Cytuj
witam, zle reaguje na duze ilosci ww, robi mi sie goraco,bola mnie stawy,puchne,poce sie, jestem nerwowy i niespokojny, nawet po skrobiach zlozonych, najlepiej sie czuje po duzych ilosci bialka i tluszczy roslinnych, bo zwierzece tez kiepsko dzialaja na mnie, ale gdy tylko obnize poziom ww spada mi sila drastycznie mimi ze psychicznie czuje sie lepiej, czy zatem gdyz czytalem duzo, kluczem jest tu insulina czy same ww czyli glikogen?czy np stosujac diete tylko bialkowo, malo ok 100 gram , ww i malo tluszczu szczegulnier zwierzecych, mozna na samym bialku miec wysoki poziom insuliny aby wtlamaczac aminy do miesni, bo tluszcze zwierzece zaburzaja to na low carbie, zatem jesli bede jadl omega 3, olej lninany, oliwe czy migdaly to wrazliwosc insuliny wzrosnie przy duzych ilosci bialka?, moze dodac ALA lub inne wynalazki zeby podniesc inse bez ww?ale czy sila mimo to tez nie spadnie bez ww? jak temu zaradzic? moze cos z tarczyca mam i w podnosza aktywnosc tarczycy jeszcze bardziej skoro zle na nie reaguje uczucie palenia i goraca? chodzi mi o to czy dawac tluszcze zwierzece czy roslinne na low carb, gdyz zytalem ze samo bialko bez ww tez podnosi poziom insy bez tluszczy w posilku zwierzecych?

Gorn_Stg

Wysłana - 14 czerwca 2009 15:01    Edytuj Cytuj
Ww na ciebie zle dzialaja magnez tez i co jeszcze.? moze jeden teman pt. prowokacja.? co? nie znudzilo Ci sie zakladanie kont?

gdy ty sie op*****lasz ktos inny trenuje aby ci skopac dupe

Bycza Moc

Wysłana - 14 czerwca 2009 19:16    Edytuj Cytuj
siema ginomen

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

insulina czy ww sa kluczem do siły?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.