Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 534 razy
słowa kluczowe: propa 
Autor

ile OXY do propa+npp???

wysoki77

Wysłana - 19 marca 2010 09:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

cześć, ile powinienem brać oxy (alchemia - więc nie za dobra) do cyklu: testovis 150 e2d + npp (under) 100 e2d???

planuję min. 40 mg ed

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 marca 2010 09:27 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

GREGOR_ian SECOND

Wysłana - 19 marca 2010 09:27    Edytuj Cytuj
skoro mowisz zenie za dobra to po co ja kupiles?

oksa jak dobra jest to trzeba 30-50mg brac zeby to czuc. Blizej gornej granicy raczej.

BORN TO WIN.
Ekspert -

krac

Wysłana - 19 marca 2010 10:11    Edytuj Cytuj
Jer lece 20mg i czuje moc,nie mierz ich swoja miara Grzesiu,miej litość

[http://www.sfd.pl/Krac_...-t428435.html] -moja galeria.

Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
Ekspert -

jordanwlkp

Wysłana - 19 marca 2010 10:15    Edytuj Cytuj
krac,jaka oxe szamiesz?

dobrze wysusza? jak z apetytem?

"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -

krac

Wysłana - 19 marca 2010 10:18    Edytuj Cytuj
EAP zaczałem 30ed ale po dwóch dniach juz sniadania nie mogłem wmusić a jak już to zaraz po odruchy wymiotne zszedłem na 20mg ed stawy nie bola ,po winie strzelały organy wew. tez nie bolą ,tylko mnie spina jak*****! Jestem mile zskoczony.
Co do Twojego stauffu,to na dwoje babka wrózyła tyle powiem.

Ekspert -

wysoki77

Wysłana - 19 marca 2010 11:06    Edytuj Cytuj
kupiłem taką bo innej nie było, a że nie dobra słyszałem z forum - sam sprawdzę to się upewnię - może nie jest dobra dla kogoś kto brał już parę razy... dla mnie oxa is the first time więc może nie będzie tak źle kopać. najbardziej martwi mnie ten brak apetytu po niej...

J_U_B_Y

Wysłana - 19 marca 2010 18:09    Edytuj Cytuj
witam podbije do tematu pytanie do 'krac' i do innych co szamali oxe EAP mam taka i za tydzien mialem zaczac i to w dawce 40-50mg co ty na to ?? po twojej odpowiedzi nie wiem czy nie przesadziłem

Big Cat

Wysłana - 19 marca 2010 19:35    Edytuj Cytuj
Też chciałem spróbować oxy ale jak mam nie mieć apetytu to lipa chciałem połączyć z propkiem.Apropo jak oxe leciec piramidą czy stałą dawkę i przez jaki okres czasu panowie.Co dodac do cyklu zeby za mocno cholesterolu nie po....ć,omega 3 ,lecytyna witaminy to u mnie norma czy cos jeszcze.Dzięki.
Znawca -

krac

Wysłana - 20 marca 2010 08:49    Edytuj Cytuj
Ja lece stałą. Dodaj czosnek z omega3 jak dłużej bedzi to i acard by sie przydał.
Nie bede Cie napominał,czt dozo czy mało,bo kim ja jestem..poza tym to sprawa dosyc indywidualna mnie kopie 20mg ed ale ja to ja a nie Ty

Zmieniony przez - krac w dniu 2010-03-20 08:50:19

Ekspert -

J_U_B_Y

Wysłana - 20 marca 2010 08:58    Edytuj Cytuj
krac a moze sprubowac 30mg na poczatek i zwiekszac w razie koniecznosci ?

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 20 marca 2010 09:04    Edytuj Cytuj
mozesz,zacznij od 30 mg 3 razy po 10 mg dziennie i zobacz jak będziesz reagował

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ile OXY do propa+npp???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.