Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
Ekspert -
1268989866000
jordanwlkp
Wysłana - 19 marca 2010 10:15
krac,jaka oxe szamiesz?
dobrze wysusza? jak z apetytem?
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1268990112000
krac
Wysłana - 19 marca 2010 10:18
EAP zaczałem 30ed ale po dwóch dniach juz sniadania nie mogłem wmusić a jak już to zaraz po odruchy wymiotne zszedłem na 20mg ed stawy nie bola ,po winie strzelały organy wew. tez nie bolą ,tylko mnie spina jak*****! Jestem mile zskoczony. Co do Twojego stauffu,to na dwoje babka wrózyła tyle powiem.
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
Ekspert -
1268990336000
wysoki77
Wysłana - 19 marca 2010 11:06
kupiłem taką bo innej nie było, a że nie dobra słyszałem z forum - sam sprawdzę to się upewnię - może nie jest dobra dla kogoś kto brał już parę razy... dla mnie oxa is the first time więc może nie będzie tak źle kopać. najbardziej martwi mnie ten brak apetytu po niej...
1268993197000
J_U_B_Y
Wysłana - 19 marca 2010 18:09
witam podbije do tematu pytanie do 'krac' i do innych co szamali oxe EAP mam taka i za tydzien mialem zaczac i to w dawce 40-50mg co ty na to ?? po twojej odpowiedzi nie wiem czy nie przesadziłem
1269018598000
Big Cat
Wysłana - 19 marca 2010 19:35
Też chciałem spróbować oxy ale jak mam nie mieć apetytu to lipa chciałem połączyć z propkiem.Apropo jak oxe leciec piramidą czy stałą dawkę i przez jaki okres czasu panowie.Co dodac do cyklu zeby za mocno cholesterolu nie po....ć,omega 3 ,lecytyna witaminy to u mnie norma czy cos jeszcze.Dzięki.
Znawca -
1269023759000
krac
Wysłana - 20 marca 2010 08:49
Ja lece stałą. Dodaj czosnek z omega3 jak dłużej bedzi to i acard by sie przydał. Nie bede Cie napominał,czt dozo czy mało,bo kim ja jestem..poza tym to sprawa dosyc indywidualna mnie kopie 20mg ed ale ja to ja a nie Ty