Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
iForce Nutrition 1,4 AD Bold 200 - 60 caps pytanie
pressing
Wysłana - 13 grudnia 2009 18:18
Sprawdź swoje BMI
Zostalem ostatnio zachecony do kupienia tego ph podobno dobry srodek nietoksyczny nieryjacy watroby Rozumiem ze wiekszosc osob jest za saa tak jak ja no ale kiedys mozna przetestowac te ph Moje pytanie jest takie czy jest wart wydania kasy czy trzeba sie po nim odblokowywac dodam ze mam ponad 3 lata stazu na silce jestem po 3 cyklach na saa a dieta z mala iloscia tluszczow PS. dzieki za pomoc i odpowiedz
no trudno pewnie nikt niestosowal wiec ktos musi byc pierwszy
zanim wezmiesz lepiej zapytaj
1260730678000
obmarek
Wysłana - 13 grudnia 2009 20:05
ja stosowalem ale nie samego
Znawca -
1260731103000
pressing
Wysłana - 13 grudnia 2009 20:21
i jakie wrazenia miales po nim
zanim wezmiesz lepiej zapytaj
1260732090000
damonn
Wysłana - 28 lutego 2010 16:48
Ja bede bral iForce ale nie Bolda le\moja siłka\Zdjęcicz Dymethazine i mysle, ze efekty beda mega
1267372094000
K1pl
Wysłana - 28 lutego 2010 18:13
widzac to zdjecie powiedzialem bedzie wielki i sie
ty myslisz ze masz towaru w***** a masz wielkie gówno
jek sie inwestuje w suplementy to sie nie kupuje po 1 sztuce ja kupuje bialko na raz 30kg a ty masz taki zestaw przeczkolaka
...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
Specjalista -
1267377236000
damonn
Wysłana - 28 lutego 2010 19:06
Mi wystarczy tyle by osiągnąć rezultaty na +
1267380379000
ftb87
Wysłana - 28 lutego 2010 20:56
k1pl no to pokazałes ze jestes kozak 30 kilo białka a kreatyne tez w kilogramach kupujesz do autora zdjec jak to Twoj pierwszy cykl na ph/saa to dymetha nie jest dobrym pomysłem srodek jest naprawde mocny jak dla mnie jest lepszy od mdrola bo mnie nei muliło po nim jestem tydzien po skonczeniu i odrazu zauwazyłem spadek wytrzymałosci i mniejsza regeneracje dodam ze bije testa wiec to troche mi pomogło ale jak chcesz zrobic cykl na symym dymetha to powrot do rzezywistosci moze byc bolesny zdrowia i przyrostow pozdro
1267386992000
damonn
Wysłana - 01 marca 2010 16:13
Tez tak słyszałem, ze jest mocny i dlatego bede sie miec na bacznosci. To jest moj 2 cykl na ph. Wczesniej bralem p-drol(podobienstwo do m-drola) i było gites. Po cyklu zamierzam dokupic jakiegos XPAND XTREME PUMP lub ewentualnie Shock Therapy. Dzieki za rade
1267456406000
ftb87
Wysłana - 01 marca 2010 22:16
to skrobnij cos jak skonczysz
1267478196000
damonn
Wysłana - 27 marca 2010 10:50
Zakonczylem cykl na iforce dymethazine; siła skoczyla mocno waga +4gk biceps +1,5cm libido; zero spadku wątroba; ani razu nie dala o sobie znac (do ph bralem verdin) Dla mnie ph dosc bezpieczny. Zero skutkow ubocznych. Zero wysypki, krostek itp. Jedyny minus to brak pompy na treningach. Teraz odblok ,shotgun, kreatynka juz od 2 tyg leci, hepatil, gainer i bialko na podtrzymanie. Gdybym mial brac 2 raz nie kupilbym go. Jak dla mnie lajtowy. Polecam dla poczatkujacych z ph