Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1034 razy
słowa kluczowe: hormon  wzrostu 
Autor

hormon wzrostu

fryt123

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

od 8 dni biore hormon wzrodtu,ale nadal bola mnie stawy.nie wiem czy to jest jakas lewizna czy moze byl zle przechowywany.czy istnieje jakis sposob zeby poznac czy to jest dobry srodek?mam kuracje na 3 miesiace ale czy bedzie cos widac po krotszym czasie(powiedzmy 6 tygodni?)jakich moge sie spodziewac efektow?p.s.biore do tego superanabolon.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:39 
W większości przypadków polecamy:

Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

selko

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:39    Edytuj Cytuj
ile tego bierzesz ile tego masz

<<< Jebać hołotę która z psami w komitywie >>>
Ekspert -

Kazam

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:39    Edytuj Cytuj
No akurat ból w stawach na HGH to nic specjalnego...

SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND...
SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...

SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -

fryt123

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:43    Edytuj Cytuj
mam 60amp.po 4jm.biore od poniedzialku do piatku po 4jm dziennie(2 rano i 2 wieczorem)przez 3 miesiace,a jezeli chodzi o stawy to podobno hgh leczy kontuzje

Uriel

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:49    Edytuj Cytuj
Nadgarstki bolą?

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -

Alg

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:50    Edytuj Cytuj
To prawda że nie którzy fachowcy uznają hgh za najlepszy środek do regeneracji tkanki łocznej ale też prawdąjest że hgh wywołuje bóle w stawach(niezawsze).Uważa sie że hgh działa najlepiej z insuliną ale jest także łączony z androgenikami.Sam jest raczej mało rewelacyjny.M

Specjalista -

decadeuko

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:50    Edytuj Cytuj
cos do tego ?

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

fryt123

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:53    Edytuj Cytuj
pomozcie mi chlopaki,bo nie chce pakowac w siebie jakiegos gowna.p.s.czy po ok 6ciu tygodniach bedzie juz cokolwiek widac??biore to bez insuliny.tylko z superka i propa.

masa00

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:54    Edytuj Cytuj
troszkę dziwne może się mylę ale hgh jest dostępne w 16 jedn. 32 lub 36 nie wiem jak zdobyłeś 60 jednos i pytanko ile za to dałeś kasy

masa

spice

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:56    Edytuj Cytuj
Ten hGH to litewski z Biofy ?
Ekspert -

Uriel

Wysłana - 18 stycznia 2005 22:58    Edytuj Cytuj
HGH nie jest środkeim do budowy masy - na najwyższym szczeblu stosują go coprawda na codzień ale on ma za zadanie pełnić rolę synergii wraz z innymi środkami, to nie jest tak, że po GH urośniesz byq - bo to gówno prawda. Dużo koksu - to sie spotyka u zawodników z wyższej pólki - a żeby te duże dawy przyswoić muszą inne hormony pójść w górę, tarczyca musi pójść w górę, STH musi pójść w górę. Wydaje mi się, że tak do końca nie wiesz po co go stosujesz? Mówię, ja go mam za grosze za 10iu 67zł ale i tak nie jest mi potrzebny. No ok zakładam, że do Debiutów sie przygotowujesz - niech będzie ale skąd... przecie ... a nieważne.

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

hormon wzrostu

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.