Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
od stycznia zaczynam swoj wielki cykl z hormonem wzrostu i superanabolonem.mam pytanie tego typu,czy hormon wzrostu nalezy zazywac na czczo?bo slyszalem ze zadziala tylko wtedy?prosze o odpowiedz kogos kto wie cos na ten temat.dzieki.
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -
1103892750000
swidur
Wysłana - 24 grudnia 2004 13:56
o ****A ten typ ******li ze zaczyna z chormonem wzrostu a nic o nim prawie nie wie. NO to milego wykrecania kosci
Jesteś jak wuzek daje ci dwa złote i pcham cie ile chce Ch** w dupe temu, co sprzyja dzielnicowemu Lepij z p***y nie wychodzić niż burakiem sie urodzić
1103893019000
fryt123
Wysłana - 24 grudnia 2004 14:09
duzo wiem na ten temat,tylko nie daje mi spac ta mysl ,czy na czczo czy nie,bo slyszalem to od typa co sie naprawde b.dobrze zna,tylko ze nie mam z nim teraz kontaktu,a hormonu mam 60amp.po4jm.
1103893752000
Kazam
Wysłana - 24 grudnia 2004 14:15
A co ma robiene zastrzyków do treści żołądkowych?? Rozumiem przypadek insuliny ale hormon wzrostu?? Poszukaj kiedyś wrzucałem rozpiske o HGH i insie i tam jest napisane jak brać HGH
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -
1103894155000
miśkov
Wysłana - 24 grudnia 2004 14:43
chyba nie masz "made in prosektorium"?
to be a masterpiece ... sweet&hot honey honey
Specjalista -
1103895799000
Holder
Wysłana - 24 grudnia 2004 15:02
Jedyne, co bym tutaj wymyślił to 2jm dziennie na godzine przed regularnym snem, aby zgrać się z naturalną produkcją HGH -> czyt. zegar biologiczny. Wychodzi 120dni cyklu... możnaby dłużej to pociągnąć jednak. Jeżeli chcesz rozbijać na dwie dawki - tj. rano i wieczorem - masz za mało soku. Czas cyklu HGH powinien oscylować w granicach 5-6miesięcy w górę. I dorzuć człowieku testosteron na kilkanaście tygodni skoro jesteś na takim poziomie, że HGH Ci potrzebne.
I masz ładny cyklonik. Sama supra i HGH w stosunkowo krótkim czasie? Nieeeee.
Ekspert -
1103896979000
decadeuko
Wysłana - 24 grudnia 2004 18:17
j.w. bądź podobnie
Expert w dziale DOPING
Ekspert -
1103908676000
kingkong
Wysłana - 24 grudnia 2004 19:27
branie samego hgh jest bardziej niewskazane jak branie samej insuliny.wedlug mnie i zapewniam wielu innych osob bedacych w temacie ,branie hgh krucej jak 6 miesiecy i bez insuliny jest stratom kasy.