hmb+kreatyna+zielona herbata czy pomoze mi schudnac? cwicze juz dosc dlugo i efekty sa widoczne poza tym ze mam problem z tluszczem na brzuchu,czy hmb z kreatyna i zielona herbata pomoze mi stracic troche tluszczu i zamienic na mase ciala?
Nie ! Podstawa redukckji jest odpowiednio dobrana dieta,a wraz z nia trening. Suplementy moga byc dodoatkiem, ale te ktore tu wymieniasz duzego wplywu nie beda mialy. Zielona hertbata, to fajna rzecz, a reszte odposc i wydajpieniadze, na dobrej jakosci zarcie.
Odpusc sobie kretke , zieloną herbatę zostaw , zamiast tego kup sobie jakis spalacz . Rozpisz diete na redukcje do tego rozpiska na odpowiedni trening na rzeźbe . Wstaw to do oceny i jedziesz
**Adrenaline Machine** Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!
1229168234000
weny
Wysłana - 13 grudnia 2008 13:17
czytalem duzo ze CLA z zieloną herbatą+ l-karnityna tez daje rady spalac tluszcz bez zbytniej utraty masy miesniowej. co do diety nigdy nie stosowalem i szczerze to nie bardzo mam pojecie jak ja ulozyc,mam dosc twardy i intensywny trening na mase ktory sprawdza sie jak dla mnie,trenuje 4 dni w tygodniu i chialbym jak najmniej stracic tego co juz udalo mi sie zbudowac,nie wiem czy to mozliwe nabierac mase i tracic tluszcz,moze da sie?nie boje sie ciezkiej pracy z tym zwiazanej.
weny
1229170629000
bolek1970
Wysłana - 13 grudnia 2008 14:45
Suplement, ktory polecam na redukcji, jesli chcesz oszczedzic max miesnia, to BCAA. Te cale cla, l-karnityna, hmb sa mocno przerklamowane i malo kto ma na tym efekty. Natomiast co do BCAA,to wiele osob potwierdzilo jego efektywnosc, wlaczajac mnie... powodzenia,
no dobrze zobacze jak po tym i bedzie mam jeszcze hmb i krete na okolo 8 dni,pozniej sprobuje z bcaa, i wlasciwie to mam jeszcze jedno pytanie czy mozna to pomieszac ewentualnie z odzywka wysokobialkowa(http://www.metrx.pl/whey.html) dziekuje za wszystko.pozdrawiam
weny
1229627776000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 18 grudnia 2008 20:54
odżywka białkowa ma sens gdy "stosujesz" dietę.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl