Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam mam w dalekiej rodzinie osobe która dostaje HGH i chciałbym sobie od niej troche odkupic, ktoś może mi napisac ile ona płaci za to cudo żebym dał jej atrakcyjną oferte a i ja troche raniej kupił.Wydaje mi się że racz3ej duzo nie płacą za to bo raczej kasiaści nie są, może jakas refundajcja jest??
ona dostaje to pewnie za grosze... a nie po takich cenach jak wyzej...zacznij od 25% ceny tej co masz na gorze i jak nie to podbijaj stawke...
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -
1116841361000
chemicali
Wysłana - 23 maja 2005 11:43
na czarnym rynku bardziej dostepny jest jintropin 140-150 za 10 jednostek, Ty masz genotropin cena okolo 750 zl za 36 jm edit:zapomnialem odswierzyc IU-666 ładnie wszystko wyjasnij koks jeden
Zmieniony przez - chemicali w dniu 2005-05-23 11:45:21
No steroids...
Specjalista -
1116841430000
szczypiorr
Wysłana - 23 maja 2005 11:55
no 25% to by było całkiem apetycznie, tylko teraz pytanko ile uda mi sie wyciągnąc i po ile ostatecznie ale 300jednostek to chyba na cykla minimum?
wytrwałosc drogą do sukcesu
Znawca -
1116842154000
Kazam
Wysłana - 23 maja 2005 12:02
policz z wujkiem kazamem:
minimum to 2 iu dziennie minimum w tygodniu to 5 dni minimum cykl jak dla mnie to 5-6 miesiecy
czyli
2 x 5 = 10 iu/tydzien 10 x 4 = 40 iu/miesiac 40 x 6 = 240 iu/cykl
to jest absolutne minimum jak dla mnie...
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -
1116842535000
e-lite
Wysłana - 23 maja 2005 12:37
i do tego cos by sie przydalo..
Ekspert -
1116844671000
e-lite
Wysłana - 23 maja 2005 12:38
a cena 250-300zl za 16tki jest OK zarowno dla sprzedajacego jak i kupujacego
Ekspert -
1116844705000
szczypiorr
Wysłana - 23 maja 2005 13:32
No ja do tego myslałem inse jakąś szybkodziałającą , clenbuterol i nie wiem czy będzie potrzebne T3? I oczywiście jakies anabolki ale tu też mam wątpliwości co wybrać.Cały czas sie doszkalam żeby niczego nie pominąć i sobie kuku nie zrobic
wytrwałosc drogą do sukcesu
Znawca -
1116847975000
e-lite
Wysłana - 23 maja 2005 13:37
testosteron i jakis anabolik t3 jak najbardziej w dawkach odpowiednich do ilosci SAA i spozywanych makroskladnikow insa.. w tej materii niestety nie jestem obcykany bo mnie po prostu nie interesuje
Ekspert -
1116848231000
Kazam
Wysłana - 23 maja 2005 13:50
t3, insa i gh - wielka trojca...