Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam wszystkich! Jestem wlasnie w 7 tygodnu brania cidoteston (4ed) do tego w 8 tygodniu chce dozucic metke na kolejne 4 tygodnie. Cykl z cido bedzie trwal 10tygodni. Na odblok mam clomid i novaldex i z tym wlasnie mam problem bo niewiem jak to polaczyc i ile tego brac? Z goru dziekuje za pomoc!
tak w 8 tygodniu chce dorzucic mete ale tylko po dwie tabsy dzienie bo tyle mi zostalo. mete przez kolejne 4 tygodnie.
1259277260000
TOMI 123
Wysłana - 27 listopada 2009 00:17
clomidu bym dał 20mg ED przez 3tyg a nolve 20mg ED przez 2tyg
Znawca -
1259277441000
Boss666
Wysłana - 27 listopada 2009 00:18
Jaka meta? 2tabs dziennie mija sie z celem jesli meta jest 5mg. Moze ankieta?
Co nie zabije to podwójnie wzmocni mnie.
1259277487000
inkognitoo
Wysłana - 27 listopada 2009 00:21
wiem ze strzał do 4 dni, pytam o konkrety
my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień
1259277687000
spalding
Wysłana - 27 listopada 2009 00:23
tak meta jest 5mg. tyle mi zostalo z ostatniego cyklu i wolalbym nie brac jej wiecej,dlatego taka mala dawka. To moj drogi cykl. Pierwszy byl tylko z metki.
1259277796000
spalding
Wysłana - 27 listopada 2009 00:25
Jakie konkrety? dieta i trening? czy ankieta? chcialem tylko prostej odpowiedzi ile tego brac na odblok i jak.
1259277941000
Boss666
Wysłana - 27 listopada 2009 00:27
Bez ankiety nikt Ci nic nie napisze bo ban bedzie ;] Powiem Ci tylko ze jak masz brac 2tabs. metki 5mg dziennie to lepiej ta metke sobie odpusc, dokup wiecej i zostaw na nastepny cykl.