Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 433 razy
Ankieta
1
100,00% (5)
1
0,00% (0)
1
0,00% (0)
słowa kluczowe: help 
Autor

help

spalding

Wysłana - 27 listopada 2009 00:09    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich!
Jestem wlasnie w 7 tygodnu brania cidoteston (4ed) do tego w 8 tygodniu chce dozucic metke na kolejne 4 tygodnie. Cykl z cido bedzie trwal 10tygodni. Na odblok mam clomid i novaldex i z tym wlasnie mam problem bo niewiem jak to polaczyc i ile tego brac?
Z goru dziekuje za pomoc!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 listopada 2009 00:11 
W większości przypadków polecamy:

Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

inkognitoo

Wysłana - 27 listopada 2009 00:11    Edytuj Cytuj
ile cido bijesz?

my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień

Aras84

Wysłana - 27 listopada 2009 00:12    Edytuj Cytuj
będziesz kończył metą??
Ekspert -

spalding

Wysłana - 27 listopada 2009 00:12    Edytuj Cytuj
strzal co 4dni przez 10 tygodni

spalding

Wysłana - 27 listopada 2009 00:14    Edytuj Cytuj
tak w 8 tygodniu chce dorzucic mete ale tylko po dwie tabsy dzienie bo tyle mi zostalo. mete przez kolejne 4 tygodnie.

TOMI 123

Wysłana - 27 listopada 2009 00:17    Edytuj Cytuj
clomidu bym dał 20mg ED przez 3tyg a nolve 20mg ED przez 2tyg
Znawca -

Boss666

Wysłana - 27 listopada 2009 00:18    Edytuj Cytuj
Jaka meta? 2tabs dziennie mija sie z celem jesli meta jest 5mg. Moze ankieta?

Co nie zabije to podwójnie wzmocni mnie.

inkognitoo

Wysłana - 27 listopada 2009 00:21    Edytuj Cytuj
wiem ze strzał do 4 dni, pytam o konkrety

my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień

spalding

Wysłana - 27 listopada 2009 00:23    Edytuj Cytuj
tak meta jest 5mg. tyle mi zostalo z ostatniego cyklu i wolalbym nie brac jej wiecej,dlatego taka mala dawka. To moj drogi cykl. Pierwszy byl tylko z metki.

spalding

Wysłana - 27 listopada 2009 00:25    Edytuj Cytuj
Jakie konkrety? dieta i trening? czy ankieta?
chcialem tylko prostej odpowiedzi ile tego brac na odblok i jak.

Boss666

Wysłana - 27 listopada 2009 00:27    Edytuj Cytuj
Bez ankiety nikt Ci nic nie napisze bo ban bedzie ;] Powiem Ci tylko ze jak masz brac 2tabs. metki 5mg dziennie to lepiej ta metke sobie odpusc, dokup wiecej i zostaw na nastepny cykl.

Co nie zabije to podwójnie wzmocni mnie.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

help

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.