Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

haha przecytajcie o gainerze z allegro%-)

kult

Wysłana - 21 grudnia 2003 20:35    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Znacie te gainery z allegro 51% laktozy...Napisałem do wystawiajacego shit i zapytłąem jak moze tak ludzi robić w konia i sprzedawac 51% "weglowodanow" czyli owej laktozy i ze to idzie w tluszcz....a tu odpowiedź:
"Witam !
Jakos nie zauwazylem tłuszczu, ani u siebie ani u innych ktorzy to biorą lub brali... Na allegro jest wiele stalych klientow ktorzy brali juz po kilka opakowan i sa zadowleni... Jezeli jestes kulturysta z kilkuetnim starzem to z pewnoscia nie zbudujesz na tym czystej masy, ale dla osob poczatkujących i nie tylko jest bardzo dobra...

Pozdrawiam"

Teraz możecie się śmiać...pozdro

LEGIO PATRIA NOSTRA

"mam pytanie po jakim testosteronie nie wyrosna mi wlosy w dziwnych miejscach.moi kumple brali ale niewiem jaki i tera wygladaja jak malpy"

do roboty poganie...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 grudnia 2003 20:39 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Biexi

Wysłana - 21 grudnia 2003 20:39    Edytuj Cytuj
o ****

---------------------------------------------------------------------------------
Podaruj dzieciakom coś od siebie http://www.pajacyk.pl/ <--------- just do it !!!
.:: Członek-mafia.suple.hardcor.pl ::.

Podaruj dzieciakom coś od siebie [http://www.pajacyk.pl/] <--------- just do it !!!
Specjalista -

SFD

Wysłana - 21 grudnia 2003 20:43    Edytuj Cytuj
hehe - śmieszny jest ten koleś

K&lt;K&lt;W&lt;A

SFD

Wysłana - 21 grudnia 2003 20:45    Edytuj Cytuj
&quot;Jakos nie zauwazylem tłuszczu&quot; hehehehe dobra ta gatka ,masz soga bo się uśmiałem!!!! , ale oddaj

K&lt;K&lt;W&lt;A

kult

Wysłana - 21 grudnia 2003 20:49    Edytuj Cytuj
oddałem nie zdradze kolesia bo mi go żal:) zobaczymy może jeszcze ktos sie usmieje a jak tak będziemy sie śmiać to zaraz nas do szatni przeniosą

LEGIO PATRIA NOSTRA

&quot;mam pytanie po jakim testosteronie nie wyrosna mi wlosy w dziwnych miejscach.moi kumple brali ale niewiem jaki i tera wygladaja jak malpy&quot;

do roboty poganie...

Quart

Wysłana - 21 grudnia 2003 21:09    Edytuj Cytuj
to raczej tragiczne
no ale co miał napisac jezeli bije na tym kase-na ludziej niewiedzy

-=[ BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ ]=-
Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo &quot;tak mu się podoba&quot;, nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta.
Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy &quot;większości&quot; - &gt;ZłTA MYŚL Quart`a&lt;
Specjalista -

GiKeR

Wysłana - 21 grudnia 2003 21:14    Edytuj Cytuj
To zapytaj tego allegrowicza czy wie ze wprowadzanie klienta w blad jest przestepstwem ??
To co on sprzedaje to jest zwykle odtluszczone mleko w proszq - dokladnie taki sam sklad - i nazywanie tego gainerem jest wprowadzaniem klienta w blad i podawaniem falszywych informacji.
Gdzyby napisal ze jest to odtluszczone mleko w proszq to kazy by poszedl kupic do sklepu - ja place po 2,65 za 250 gram

NiC Na SiŁę - WsZyStKo MłOtKiEm

kult

Wysłana - 21 grudnia 2003 21:54    Edytuj  Cytuj
no tak ale jak moze podważac skąłd skoro nie widziałem on podobno kupuje od firmy &quot;XXX&quot; i wszycy na tym rosną i ma skłąd orgynalny a nie wydrukowany na kompie koles mnie rozbawia:)

LEGIO PATRIA NOSTRA

&quot;mam pytanie po jakim testosteronie nie wyrosna mi wlosy w dziwnych miejscach.moi kumple brali ale niewiem jaki i tera wygladaja jak malpy&quot;

do roboty poganie...

SFD

Wysłana - 30 kwietnia 2004 15:52    Edytuj Cytuj
hehehehehe tak samo jak u mnie koles powiedzial ze &quot;mleko dla cieląt jest zdrowei nabierzesz samej masy beztłuszczowej&quot; dlabym Ci soga ale abonamentu nie mam
pozdrawiam...ubrechtalem sie

Damixxx

Wysłana - 30 kwietnia 2004 17:08    Edytuj Cytuj
dobre kolejny przykład hitów z allegro
Ekspert -

wrajer

Wysłana - 15 marca 2005 21:14    Edytuj Cytuj

Usunięty przez v3gas za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

haha przecytajcie o gainerze z allegro%-)

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.